Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om mange forbrukere fortsatt holder seg til plast når de betaler for gjenstander i registret, blir mobilmagasiner stadig mer populære. Takket være programmer som Google Wallet og Venmo, blir mobile betalinger gradvis i bruk, spesielt hos yngre kunder. Men hver digital betalingsform har sine egne unike fordeler, noe som gjør dem ideelle for ulike publikum.

Google Wallet Vs. Venmocredit: tuaindeed / iStock / GettyImages

Hva er Google Wallet?

Nå kalt Google Pay Send, var appen som opprinnelig Google Wallet, integrert i Google Pay. Appen erstatter også Android Pay, som betyr at når den er installert, kan du ikke bare betale en venn for de konsertbillettene hun kjøpte, men du kan også betale for varer hos de mange handlerne som aksepterer det.

Du kan både sende og motta penger ved hjelp av appen eller ved å gå til pay.google.com. En bruker trenger ikke å ha en Google Pay Send-konto for å motta penger fra deg. Du kan bare skrive inn en e-postadresse eller et telefonnummer. Hvis de ikke krever pengene innen 15 dager, blir de returnert til deg.

Hva er Venmo?

Venmo er en app som gjør det enkelt å sende og motta penger blant venner. Du kan betale med balansen du har i Venmo-kontoen din, hvis du har en, eller du kan koble til en bankkonto eller et kredittkort for å sende penger derfra.

Du er ikke begrenset til peer-to-peer-transaksjoner med Venmo-kontoen din. Siden PayPal er morselskapet, viser Venmo nå som betalingsalternativ på nettsteder som har PayPal-betalingsalternativ. Dette er en bonus hvis du har en Venmo-saldo du ennå ikke har overført til bankkontoen din.

Fordeler og ulemper med Google Wallet og Venmo

Kanskje den største fordelen med Google Pay Send er at når noen betaler deg, går penger inn på kontoen din så snart du kobler et debetkort til kontoen din. Med Venmo må du overføre midler til banken manuelt. Hvis du gjør det klokka 19.00 EST, det burde være på kontoen din neste dag, selv om det nå er et øyeblikkelig overføringsalternativ for en ekstra 25 cent per overføring.

Begge programmene er helt gratis så lenge du sender penger ved hjelp av en bankkonto eller penger i kontoen din med appen. Hvis du vil sende penger til venner med et kredittkort, vil du imidlertid betale en 3 prosent avgift på Venmo. Selv om Google Pay Send er helt gratis, er det ikke mulig å betale med kredittkort.

Kan du overføre penger fra Venmo til Google Wallet?

Det er ikke en direkte rute for å få pengene dine fra Venmo til Google Pay Send eller omvendt. Hvis du har en venn som foretrekker Google Wallet, må du flytte saldoen din til bankkontoen din, vent en dag eller så for at den skal rydde, og deretter starte betalingen din via Google Pay Send.

Hvis du prøver å overføre penger fra Google Pay Send til Venmo, har du lykke til. Du vil ikke ha en balanse med Google Pay Send, siden pengene går direkte til bankkontoen din. Så, når som helst, bør du kunne betale med alle pengene du mottar via Google Pay Send, ved å bare ta den fra bankkontoen din.

Andre hensyn

Selv om Google Pay Send ikke har noen grenser som er oppført på nettstedet, avbryter Google Pay enkelttransaksjoner på $ 9,999 eller $ 10,000 per uke. Florida beboere er begrenset til $ 3000 hver 24 timer. Venmo, derimot, begrenser sine brukere til bare $ 2,999,99 hver uke når identiteten din er blitt bekreftet. Betalinger til autoriserte selgere er begrenset til $ 2000 per transaksjon.

Det er bare naturlig når du gir sensitiv betalingsdata til en app, for å være bekymret for sikkerheten. Google Pay Send lar brukerne låse alle kort med en PIN-kode. Selskapet lover også at det gir flere lag med sikkerhet. Venmo bruker kryptering for å holde kundene trygge, og gir også en måte å demontere mobilenheten din fra kontoen din hvis den noen gang er tapt eller stjålet.

Anbefalt Redaktørens valg