Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er viktig å overvåke kredittrapporter regelmessig for å sikre at de er nøyaktige. Du kan imidlertid merke forkortelser på kredittrapporter, for eksempel "HC", som du ikke gjenkjenner.

Kredittkortselskapet ditt bestemmer din høye kredittgrense.

fakta

HC står for "høy kreditt" på en kredittrapport og refererer til utgiftsgrensen du har på hver av dine kredittkontoer.

Egenskaper

Din høye kredittgrense brukes til å bestemme gjeldsgrenseforholdet ditt, hvilket er hvor mye gjeld du bærer i forhold til hvor mye gjeld du har lov til å bære.

effekter

Din gjeld-til-grenseverdi har betydelig innvirkning på kredittpoengene dine. FICO kreditt scoring formel faktorer i gjeld-til-grenseforhold når du bestemmer din samlede kreditt score. Hvis gjelden din er for høy i forhold til grensen din, vil det skade din kreditt score. Det vil i sin tur skade din evne til å få kreditt på gunstige vilkår.

betraktninger

Du kan ringe dine kreditorer når som helst og be om en høyere kredittgrense. Hvis du er godkjent, oppdateres "høy kreditt" notat på kredittrapporten din for å gjenspeile den nye grensen.

Advarsel

Å gå over kredittgrensen din, vil gi deg et høyt gjeld til grenseforhold og skade kredittpoengene dine. Det er også sannsynlig at det medfører gebyrer fra kreditoren din.

Anbefalt Redaktørens valg