Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bistanden tilgjengelig for å betale for begravelsesutgifter i California er i stor grad for bestemte grupper av mennesker, for eksempel katastrofofre og forbrytelsesofre. Familiemedlemmer som møter lavinntektsnivåer kan være i stand til å få litt økonomisk assistanse gjennom sitt lokale coroner-kontor. Imidlertid vil denne assistansen trolig bare dekke begravelseskostnader til en avdøde slektning.

Katastrofehjelp

California innbyggere kan få hjelp til å betale for begravelsen av noen som dør på grunn av en begivenhet som presidenten erklærer som en katastrofe. I slike tilfeller er begravelsesmidler tilgjengelig gjennom statens enkeltpersoner og husholdningsprogram. Gjennom programmet kan Federal Emergency Management Agency gi midler til begravelsesutgifter. Men California Department of Social Services indikerer at FEMAs økonomiske bistand dekker grunnleggende behov, slik at pengene som tilbys sannsynligvis ikke vil dekke alle kostnadene for mer utførlige begravelser.

Kriminalomsorg

California's Offer Compensation and Government Claims Board gir begravelseshjelp i tilfeller hvor forbrytelsesofrene dør. Styret bidrar til å betale for begravelse og begravelse av et avdøde offer etter at offerets familie bruker andre tilgjengelige finansieringskilder til å betale disse utgiftene. Styret kan imidlertid betale så mye som $ 7.500 hvis familien har få finansieringskilder tilgjengelig for begravelse og begravelse. Styret vil ikke betale noen utgifter, inkludert hva det kaller gjestekostnader for våkner eller familiemiddager for personer som går på offerets begravelse.

veteraner

En avdøde person som tjenestegjorde i militæret, kan kvalifisere for dødsfordeler tilgjengelig for veteraner i California og hele landet. Begravelsesforbrukeralliansen i Palo Alto, California, indikerer at ikke mer enn 200 dollar er tilgjengelig for å hjelpe en avdøde veterans overlevende familiemedlemmer til å betale for begravelses- og begravelseskostnader. Alliansen bemerker imidlertid at en refusjon på $ 15.000 er tilgjengelig for slektninger til tjenesteleverandører som dør i forbindelse med deres militære tjeneste. Begravelse kan også gis på en nasjonal kirkegård hvis familiemedlemmer ber om et begravelse for en veteran.

betraktninger

De fleste stater og lokale myndigheter gjør midler tilgjengelige for å dekke minst begravelseskostnader for familier i nød. For eksempel aksepterer Los Angeles County Department of Coroner søknader om begravelseshjelp fra en avdøde persons familiemedlemmer hvis familien ikke har nok midler til en begravelse. Den avdøde personen og søkerne må møte avdelingens fattigdomsgrense for å få begravelse. Imidlertid må de som har behov for å kontakte gjengivelsesavdelingen for å finne ut de spesifikke inntektsrammene avdelingen følger for å avgjøre støtteberettigelse.

Anbefalt Redaktørens valg