Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ved innstilling av premier beregner livsforsikringsselskapene en basisrente per tusen og legger deretter til en avgift.Hvis du har en rytter på din policy, for eksempel barn- eller spousalforsikring, er det en ekstra kostnad for det så vel som en rytteravgift. Å bestemme kostnaden per tusen av forsikringen i seg selv er en enkel beregning: Trekk kostnadene til rytterne og avgifter og fordel premien din med tusenvis av dollar med dødsfordel. Som forsikringstaker kan du kanskje lure på hvordan selskapet kom til disse prisene. Flere faktorer er involvert, og å se på livsstil og demografiske data kan hjelpe deg med å forstå hvordan prisene dine er satt.

kreditt: Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images

Skritt

Vurder ditt kjønn - du betaler mer hvis du er en mann. Menn har en tendens til å dø raskere enn kvinner gjør, så de betaler høyere priser.

Skritt

Finn din alder på diagrammer. Alder er en stor faktor i beregningen av livsforsikringspremier. Hvis du er ung, betaler du mye mindre for samme dekning enn en eldre person vil. Ti år gjør stor forskjell når det gjelder prisen på premien din.

Skritt

Vekt deg selv og mål høyden din. Hvis vekten og høyden er forholdsmessige, får du bedre priser enn en person som er for tung for sin høyde. Hvis du er for tynn, er det imidlertid også et rødt flagg for ekstra premier.

Skritt

Legg opp alle de dårlige vanene du har som er knyttet til sykdom og tidlig død, og du finner de elementene forsikringsselskaper bruker til å øke kostnaden for premie per tusen dollar av livsforsikring. Tobaksbruk og overdreven bruk av alkohol øker risikoen for dødelig sykdom, og du betaler mer per tusen for forsikringen. Selv hensynsløs kjøring og et høyt antall fartfartsselskaper kan øke kostnadene, og det kan også være kriminell rekord.

Skritt

Forstå at enhver alvorlig sykdom du har erfaring er i medisinske byråsrekorder tilgjengelig for forsikringsselskaper. Medisinske forhold av alvorlig art, fordi forsikringsrenten øker. Selv behandling for depresjon øker premien per tusen. Noen forhold gjør at du ikke er kvalifisert for livsforsikring. Mengden tid som har gått siden sykdommen, så vel som graden av utvinning, kan gjøre en stor forskjell.

Anbefalt Redaktørens valg