Innholdsfortegnelse:

Anonim

Forhåndsbetalte debetkort utgjør en av de største hvitvaskingstruslene i USA fordi de er notorisk vanskelig å gripe. En kreditor kan ta penger på et forhåndsbetalt debetkort, men dette skjer sjelden fordi forhåndsbetalte kort er langt vanskeligere å spore enn en tradisjonell bankkonto. Risikoen for anfall av et forhåndsbetalt debetkort avhenger i stor grad av informasjonen du gir opp for å få det.

Identifikasjon

En forhåndsbetalt debet kan beslaglegges, ifølge Bills.com. En kreditor, for eksempel, kan sende en søksmål over en dårlig gjeld og motta en garnishment mot bankkontoen din. Hvis kreditor vet om eksistensen av et forhåndsbetalt debetkort, kan han også garnere det. Den amerikanske regjeringen kan gripe forhåndsbetalte kort i forbindelse med noen forbrytelser, som ulovlig narkotikahandel.

betraktninger

Å gripe eller garnere penger på et forhåndsbetalt debetkort kan være nesten umulig på enkelte kontoer. Forhåndsbetalte debetkort krever ofte ikke at kontoinnehaveren oppgir et personnummer. Selv da kan bare IRS søke etter bankkontoer av SSN, slik at en privat kreditor ikke vil finne et forhåndsbetalt kort.

risiko

Forhåndsbetalte debetkort har vanligvis mindre forbrukerbeskyttelse enn enten bankkort eller kredittkort. I motsetning til kreditt- og debetkort er de forhåndsbetalte kontoene ikke dekket av lov om elektronisk pengeoverføring eller rettferdig kredittfaktura. Dermed kan du miste alle midler på kortet ditt i tilfelle tyveri. Noen forhåndsbetalte kortutstedere kan tilby beskyttelse som ligner på et debetkort, men dette er opp til utstederens skjønn.

Tips

Du kan bli pålagt å utlevere midler på forhåndsbetalt konto dersom det blir innkalt av en domstol. Å avdekke en forhåndsbetalt konto i en "citation for å oppdage eiendeler" betyr ikke alltid at du mister pengene i kontoen. Enkelte stater tillater villkortfritak, slik at skyldnere kan beholde noen penger etter at kreditor mottar en dom. Hvis dine midler er unntatt, skriv et brev til den forhåndsbetalte kortutstederen som gir beskjed om dette unntaket.

Anbefalt Redaktørens valg