Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som leietaker må du beskytte deg juridisk mot unødvendige gebyrer fra utleiere og eiendomsforvaltere. Hvis du ikke skriver en formell utreise og gir den til utleier din minst en måned før du har tenkt å forlate (eller tidspunktet som er fastsatt i leieavtalen), kan du ende opp med å betale leie for måneder du ikke bodde i utleie. For å unngå å betale ekstra leie, følg noen enkle retningslinjer for å skrive en offisiell og juridisk bindende utdragsbevis.

Skritt

Gjør det formelt ved å lage et brevhode med navn, adresse og kontaktinformasjon. Litt under det, ta med datoen, navnet på utleier og adressen til utleie.

Skritt

Angi at du overholder vilkårene i leieavtalen din ved å gi ham tilstrekkelig varsel om din intensjon om å flytte ut etter "X" -datoen.

Skritt

Inkluder at du vil forlate enheten i god stand, og be om at utleier gir deg spesifikke rengjøringsanvisninger.

Skritt

Inkluder de nøyaktige datoene du vil fjerne dine eiendeler og returnere nøklene dine. Be om en faktura av forpagtet leie forfalt, hvis aktuelt.

Skritt

Angi at du forventer at ditt depositum skal returneres innen en måned etter fraflytting og inkludere en videresendingsadresse. Slutt med telefonnummer og signatur, og ta med et avsnitt under dette for utleierens signatur.

Skritt

Lag flere kopier av brevet og send to til utleier, en for ham å beholde og en for han å signere og returnere til deg. Dette vil tjene som bevis fra utleieren at han har mottatt flyttetilstanden, og at du ikke betaler utleie etter utreisedato.

Anbefalt Redaktørens valg