Innholdsfortegnelse:

Anonim

Staten Washington fortsetter å legge til arbeidsplasser på arbeidsmarkedet, men gir også arbeidsledighetskompensasjon for statens arbeidsledige som registrerer og ser etter arbeid. Staten gjenvinner fordeler fra enkeltpersoner som ikke fullfører jobbsøk, og som ikke søker om jobber etter behov, rapporterer Nina Shapiro fra "Seattle Weekly." Washington State gir statsledighet fordeler, men aksepterer også føderale midler for nødhjelpsarbeiderutbetaling og utvidede ytelser.

Jobbsøkere i Washington ser etter veiledning og jobber i Seattle.

Statlige fordeler

Washington har i alt 26 uker med statsledighetsutbytte tilgjengelig for kvalifiserte personer. The Employment Security Department for Washington State distribuerer statistiske studier for trender for arbeidsledighetskompensasjon. En studie viser gjennomsnittlig antall uker av utbetalt arbeidsledighetstillegg var 18,4 i april 2011. Mange arbeidsledighetstjenestemottakere er lokaliserende arbeid som Washington legger jobb til arbeidsmarkedet. Washington har en høy minimumslønn på $ 8,67 i timen i 2011, som gjelder for landbruks- og ikke-landbruksjobber.

Ulovlig arbeidsledighetskompensasjon

De føderale nivåene av arbeidsledighetskompensasjonsfordeler legger til 53 uker til de 26 ukene som staten gir.Stater fordeler disse fordelene i fire nivåer på 20 uker, 14 uker, 13 uker og 6 uker. Arbeidssøkeren må avgjøre alle statlige ytelser før de starter på de føderale fordelene. De to første nivåene av føderale fordeler er tilgjengelige i alle stater, men de to siste nivåene krever høy arbeidsledighet. Washington fortsetter å kvalifisere, med 9,1 prosent arbeidsledighet registrert for april 2011, rapporterer Workforce Explorer.

Utvidede fordeler

Washington aksepterte de 13 ukene av føderale utvidede fordeler og ble lagt til 7 uker, i totalt 20 uker med utvidede fordeler tilgjengelig for arbeidsløse personer som eksos alle 26 uker med statlige ytelser og 53 uker med føderale arbeidsledighetskompensasjonsfordeler. De utvidede fordelene krever ytterligere innsats fra jobbsøkeren, som krever fire jobbsøkinger hver uke. En egnet jobb inkluderer en jobb som betaler mer enn arbeidsledigheten din, eller som betaler minstelønn.

Totale fordeler

Totale arbeidsledighetstillegg i Washington er maksimalt 99 uker ved publiseringstidspunktet. Statlige ytelser er 26 uker, og det er de eneste ukene som er tilgjengelige når økonomiske problemer ikke krever nødhjelpsskadesfordeler fra den føderale regjeringen. Kongressen bestemmer når stater mottar hjelp til arbeidsledighet, og utvider føderale fordeler basert på økonomien. Føderale fordeler utløper i januar 2012 og kongressen kan forlenge tiden for tilgjengelighet, som skjedde i desember 2010.

Anbefalt Redaktørens valg