Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er i ferd med å lukke på et nytt hjem, har du sannsynligvis fått folk til å fortelle deg om å prøve å planlegge det i slutten av måneden. Faktisk er det både fordeler og ulemper med denne tilnærmingen. Det vil spare deg for noen kontanter ved å lukke, men din første boliglånsbetaling vil bli forfalt på kortere tid.

Betalinger i etterskudd

Begrepet "etterskudd" har en negativ connotation, men når du tar det i sammenheng med din første boliglånsbetaling, er det faktisk en god ting. Når du foretar den første betalingen, dekker den forrige måned, bare motsatt fra leie. Når du gjør en leieavtale, betaler du på forhånd for måneden fremover. Dette skillet er avgjørende for interessen du skal betale ved avslutning, samt til når din første betaling kommer på grunn.

Påløpte renter

Det er ofte antatt at lukking sent i måneden er best fordi det vil koste deg mindre ut av lommen. Fordi den første boliglånsbetalingen du til slutt vil gjøre er for den forrige måneden, må du betale påløpte renter ved avslutning frem til den første dagen i den måneden - de resterende dagene i måneden du lukker på eiendommen. For eksempel, hvis du lukker den 20. september, må du betale interesse for tidsperioden fra den datoen til 30. september til og med september. Hvis du lukker den 10. september, betaler du 21 dager påløpt rente - omtrent dobbelt så mye. Det er ikke pakket inn i lånet ditt, og det påvirker ikke lånet på lang sikt på noen måte. Du må skrive en sjekk for beløpet ved å lukke.

Når du foretar din første boliglånsbetaling, vil denne betalingen inkludere renter for de 30 dagene umiddelbart før forfallsdagen - fra dagen forrige måned. Kontantene du betaler ved lukking dekker renter opp til dette punktet.

Den første betalingen

Hvis du er bekymret for hvor mye penger du må komme opp med ved å lukke, så lukkes sent i måneden, er det bedre. Men hvis du er mer opptatt av hvor mange dager du kan gå uten å gjøre det første boliglånet, lukke tidlig i måneden er bedre. Din første boliglånsbetaling kan ikke komme forfalt i minst 30 dager etter avslutning, og den må være planlagt til den første i måneden. Hvis du lukker den 10. september eller 20. september, vil din første betaling være på grunn 1 november - neste tilgjengelige første dag i måneden etter at de 30 dagene har gått. Dette betyr at hvis du lukker 10. september, er din første boliglånsbetaling ikke på grunn av en annen 51 dager - 20 dager for balansen i september, pluss 31 dager i oktober. Men hvis du lukker den 20. september, må du komme opp med den første boliglånsbetalingen bare 41 dager etter avslutningen.

Nådeperioder

En annen ting å huske på er at de fleste boliglån har nådeperioder, ikke bare for den første boliglånsbetalingen, men for dem alle. Det er vanligvis 15 dager - Din betaling er ikke faktisk "sen" til denne tiden. Hvis du vil beregne din første betaling ned til ledningen, kan du takke dette på, men du vil sannsynligvis ikke vil stole på denne måneden etter måneden. Hvis du blir litt tripped opp på et tidspunkt og savner fristen, vil du ende opp med betydelige sen gebyrer og en ting på kreditthistorikken din.

Anbefalt Redaktørens valg