Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et familiemedlems død er følelsesmessig ødeleggende og etterlater ofte overlevende som krypterer ressurser for å møte dagens behov. Hvis den avdøde var foreldre til mindre barn, er det viktig å sikre at de er godt omsorg. Sosial sikkerhet gir fordeler for overlevende barn for å sikre at deres daglige behov blir møtt til de utgår fra videregående skole.

Ingenting kan erstatte sin forelder, men sosial sikkerhet kan bidra til å møte hans daglige behov. Credit: Design Pics / Design Pics / Getty Images

Kvalifikasjonskrav

Nesten alle ugifte barn som har mistet en forelder, er kvalifisert for en månedlig ytelse til ytelsen til 18 år. Vanligvis må arbeidstakere ha minst 40 studiepoeng i deres trygdekontoer når de dør for overlevende å motta fordeler; Dette kravet fravikes for overlevende barn dersom arbeideren var ansatt i 18 eller flere måneder i løpet av de tre årene før dødsfallet. I tillegg, hvis et etterlevende barn er 18, men aktivt forfaller et videregående diplom, utvides fordelene til oppgradering eller barnets 19-årsdag, avhengig av hva som kommer først.

Fordelbeløp

Sosial sikkerhet beregner fordelene for barn med avdøde foreldre basert på foreldrenes levetidsinntekter, som er indeksert av intern prosess for å oppnå et månedlig gjennomsnitt som tilsvarer pensjonsytelsen. Mindreårige er betalt 75 prosent av ytelsesbeløpet. Dette betyr at barn på en avdøde arbeidstaker som har opptjent 40 000 dollar årlig i 15 år, vil motta større månedlige utbetalinger enn barn til en arbeidstaker med samme lønn, men kun 10 års ansettelseshistorie. Betalinger kan ikke overstige det beløpet den avdøde ville være berettiget til å motta hvis den fortsatt lever. Barn som er avdødes neste familie, kan også få en engangs dødsavgift på 255 dollar.

Yngre barn

Sosial sikkerhet fordeler for barn under 16 år med avdøde foreldre inkluderer månedlige utbetalinger til barnets vaktmester uansett alder eller familieforhold. En overlevende foreldre eller vaktmester som kan bevise lovlig foreldrekontroll av barnet, er berettiget til å motta 75 prosent av den totale ytelsesbeløpet til barnets 16 års fødselsdag. Social Security caps familie fordeler mellom 150 og 180 prosent av den avdøde er bestemt totalberettigelse.

Søknadsprosess

Barn under 18 år kan ikke fullføre søknaden om etterlevende ytelser; En forelder eller foresatte må gjøre det for dem. Hvis du er den søkende voksen, må du presentere ditt fødselsattest så vel som barnets. Du må også gi din militærrekord om noen, din ansettelseshistorie, bevis på ekteskap hvis du var gift med den avdøde og bevis på statsborgerskap. Du vil også trenge den avdødees personnummer og dødsattest. Du er ikke pålagt å avtale - selv om det vil sannsynligvis redusere ventetiden din - men du må gå inn på Trygdekontoret for å søke Bevis for død er ikke akseptert online.

Anbefalt Redaktørens valg