Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis din statsledighetsbyrå sender deg en overbetalingsmelding, betyr det at du mener at du har mottatt arbeidsledighetstillegg som du ikke hadde rett til. De påståtte overbetalingene kan ha skjedd hvis arbeidsledighetsbyrået mener at du ikke rapporterte deltidsinntekt mens du samler inn fordeler, eller gikk tilbake til jobb og fortsatte å samle inn fordeler etter å ha startet en heltidsjobb. Selv om hver stats lover og prosedyrer for tiltalende overbetaling er forskjellige, krever de fleste arbeidsledighetsavdelinger at du skal bevise at du har rett til fordelene, eller at du ikke har mottatt overbetaling på grunn av svindelaktivitet fra din side.

Skritt

Svar på varsel om overbetaling innen fristen som er oppført på varselet. Alle stater tillater bare appeller i et vindu etter at du mottar varselet, vanligvis 15 til 30 dager etter at arbeidsledighetsavdelingen utsteder varselet.

Skritt

Send inn en innkallingskjennelse. Hver stat har sin egen prosess for å starte klageprosessen, men de fleste krever at du informerer arbeidsledighetsavdelingen skriftlig om klagen din. Hvis du må gi en grunn til å ønske klagen, skriv "Jeg er ikke enig med kravet" på klageskjemaet.

Skritt

Samle bevis for å støtte ditt krav. Bank registrerer detaljerte innskuddsposter som viser at du ikke har lagt inn penger på kontoen din, som du ikke rapporterte om en ukentlig fordring. Hvis du har kommet tilbake til jobb, skal du gi sjekkestubber og annen dokumentasjon, for eksempel daterte kopier av orienteringspapir eller et brev fra sjefen din angående datoen du begynte å jobbe. Hvis det er mulig, skriv sjefen din brevet i nærvær av en notarius å legge til troverdighet til kravet ditt.

Skritt

Samle gamle eksemplarer av ukentlige krav eller registreringer av dine onlinemeldinger der du dokumenterte inntektene dine og jobbjakt.

Skritt

Presentere bevisene til den administrative lovdommeren som har ansvaret for arbeidsledighetsklager på den dato og klokkeslett som arbeidsledighetsavdelingen har valgt. Hvis du kan bevise at du ikke har mottatt midler du ikke kvalifiserte for, vil din appell bli æret. Hvis du mottok midler som du ikke hadde rett til, selv om det var på grunn av arbeidsledighetsavdelingens feil, kan statsloven kreve at du returnerer dem. Noen stater tillater at støttemodtagerne holder overbetalinger hvis de kan bevise feilen var avdelings- og returfondene vil påføre seg en økonomisk motgang.

Anbefalt Redaktørens valg