Innholdsfortegnelse:

Anonim

Velferdsstønadene som midlertidig hjelp til behørige familier, matfrimerker og Medicaid hjelper mange innbyggere i Mississippi med lave innkomster, har de grunnleggende nødvendighetene i livet. Kvalifikasjonskriterier varierer fra program til program; For eksempel kan du kvalifisere for matfrimerker, men ikke Medicaid, avhengig av dine personlige forhold. Beløpet du kan motta i matfrimerker og kontanthjelp varierer også avhengig av din familie størrelse og total husstandsinntekt.

Matfrimer hjelper Mississippi folk med lav inntekt kjøpe matvarer.

Skritt

Last ned et søknad om Medicaid for funksjonshemmede og eldre eller et søknad om Medicaid for barn og familier (begge kan bli funnet i Resources-delen) fra Mississippi-delen av Medicaid-nettsiden. Hvis du foretrekker det, kan du besøke Medicaid Regional Office nærmest deg for å få en søknad.

Skritt

Fyll ut søknaden helt og send den tilbake til Medicaid Regional Office nærmeste deg. Hvis du trenger hjelp med å fullføre søknaden, spør personalet på kontoret for hjelp og de vil hjelpe deg.

Skritt

Søk etter supplerende ernæringsassistansprogrammet, ellers kjent som matfrimerker, og Midlertidig assistanse til behørige familier, som gir kontanterassistanse, på Kontoret for Menneskelige tjenester i fylket der du bor (se lenke i ressursavsnittet for å finne kontor i fylket ditt). Du kan også laste ned et program online hvis du foretrekker det (se Ressurser). Søknadene er tilgjengelige på spansk og engelsk.

Skritt

Fyll ut søknaden helt og send den tilbake til avdelingen for human service offiser i fylket der du bor. Hvis du trenger hjelp med å fullføre søknaden, spør personalet på kontoret for hjelp og de vil hjelpe deg.

Skritt

Oppgi alle forespurte dokumenter med dine søknader, inkludert et førerkort eller statlig utstedt fotokort, Sosialt sikkerhetskort, bevis på alle inntekts- og bankkontoopplysninger. Hvis du trenger hjelp med å få de nødvendige dokumentene, spør personalet om hjelp og de vil hjelpe deg.

Anbefalt Redaktørens valg