Innholdsfortegnelse:

Anonim

I telekommunikasjonsindustrien konkurrerer trådløse tjenester for å beholde kunder og tegne nye fra konkurrenter i hva Wall Street Journal har kalt en "priskrig". I USA er det fire store landsomfattende selskaper - AT & T, Sprint, T-Mobile og Verizon Wireless. Den største regionale mobiloperatøren er US Cellular med dekning i 26 stater og roamingkontrakter med sine konkurrenter for å gi landsomfattende dekning til abonnenter.

Pass på å undersøke alle dine options.credit: amanaimagesRF / amana images / Getty Images

Abonnentnummer

Basert på antall detaljist- og engrosabonnenter var de fem største trådløse bærerne i USA fra 2015, i rekkefølge, Verizon Wireless, AT & T, Sprint, T-Mobile og US Cellular. Verizon hadde 125,28 millioner abonnenter fra og med tredje kvartal 2014. Samtidig har AT & T tjent 118,65 millioner kunder. Sprint hadde 54.747 millioner og T-Mobile 52.89 millioner. US Cellular var en fjern femte med 4 674 millioner abonnenter.

Dekningsområder

Selv om de fem beste trådløse leverandørene dekker de fleste av USA med tjeneste, vil noen spottede landområder uten celletårn ikke tilby trådløs tilgang. Basert på en landsdekkende prestasjonsstudie av RootMetrics, var Verizon først i 35 stater og bundet med AT & T for beste dekning i ytterligere 10 stater. Gruppen testet dataoverføring, ringekvalitet, teksting og overordnet ytelse. US Cellular tilbød den mest begrensede dekning av de fem.

Churn Priser

Churn rate er en klar indikator på kundetilfredshet da det måler hvor mange avbryter eller ikke fornyer kontrakter. Ofte bytter abonnentene selskapene. Verizon Wireless og AT & T postet de laveste kildesatsene per kvartal for årene 2010 til 2014. Verinsons gjennomsnitt i tredje kvartal 2014 var 1,28 prosent, med AT & T trailing nær med 1,36 prosent. US Cellular var tredje ved 2,19 prosent og Sprint fjerde ved 2,75 prosent. T-Mobile var sist med 2,83 prosent.

Måle ARPU

ARPU står for gjennomsnittlig inntekt per bruker, eller per enhet, og er et inntektsmål som brukes av teleselskap. Det er funnet ved å dele det totale antall abonnenter i totalinntektene. Basert på dette forholdet fører US Cellular topp fem med en ARPU på $ 60,92 i tredje kvartal 2014. Verizon Wireless var andre med en $ 55,52, etterfulgt av Sprint ($ 49,28), T-Mobile ($ 44,32) og AT & T ($ 43,71).

Anbefalt Redaktørens valg