Anonim

kreditt: @ kundoy / Twenty20

Gode ​​nyheter: Det er den første dagen i din nye jobb! Deflerende nyheter: Du må tilbringe hele dagen i HR-treningsøkter. Alle må gjøre det gjennom bordet - men det trenger ikke å være en dra.

Konsulent Heidi Lynne Kurter har en løsning for dødelig dumme hele dagen obligatoriske policy økter: Gjør dem morsomme. Det er faktisk mer enn en glibrespons. Ved å slå ombordsprosessen til et spill, kan du engasjere medarbeiderne nye og etablerte, og hjelpe dem med å beholde den medfølgende infodumpen.

"Tradisjonelle onboarding-metoder holdt nye ansatte passive, noe som gjør overgangen til jobbene utfordrende," skriver Kurter for Forbes. "En gamified tilnærming gjør det mulig for den nye leien å føle en følelse av uavhengighet og støtte når de jobber med oppgaver og lærer nye ferdigheter for å forberede seg til sin posisjon."

Spesielt ser Kurter til videospill som en modell. "Medarbeider bruker vanligvis lommetyver i løpet av arbeidsdagen for å sjekke sosiale medier eller surfe på internett," skriver hun og merker at dette kan ta opp mer enn en og en halv time hver dag. Ett selskap "skapt et konkurransedyktig læringsmiljø som gjør at ansatte er ivrige etter å holde seg oppdatert om nødvendige opplæringer ved bruk av leder, oppdrag og individuelle rangeringer."

Vi vet allerede at gamification er et super effektivt verktøy for å betale ned gjeld (ingen spøk). Hvis HR-avdelinger kan finne måter å konsekvent forsterke og belønne deltakelse i onboarding-prosessen, kan vi alle ha et skudd på kontorkulturen i våre drømmer.

Anbefalt Redaktørens valg