Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen mennesker i Kentucky stole på velferdsfordeler som Supplemental Nutrition Assistance Program, Kentucky Transitional Assistance Program og Medicaid for å hjelpe til med å støtte seg selv og deres familier. Kvalifikasjonskriteriene varierer fra program til program, og du kan kvalifisere for bare ett program, eller du kan kvalifisere for flere forskjellige. Du kan kvalifisere for noen programmer, for eksempel programmet Supplementary Nutrition Assistance, selv om du er ansatt hvis du har lav inntekt.

Medicaid betaler for medisinsk pleie for noen Kentucky innbyggere.

Skritt

Søk om supplerende ernæringsassistansprogrammet, ofte kalt matstempler, på Kentucky Cabinet for Health and Family Services-kontoret i fylket der du bor. Fyll ut søknaden helt og nøyaktig. Personalet hjelper deg hvis du trenger hjelp med å fylle ut søknaden. Hvis du foretrekker det, kan du laste ned et program på nettet, fullføre det og sende det, fakse det eller levere det for hånd til kontoret.

Skritt

Søk etter Kentucky Transitional Assistance Program, eller K-TAP, som gir midlertidig økonomisk hjelp til familier i nød på Kentucky Cabinet for Health and Family Services-kontoret i fylket der du bor. Fyll ut søknaden helt og nøyaktig. Personalet hjelper deg hvis du trenger hjelp med å fylle ut søknaden.

Skritt

Søk om Medicaid på Kentucky Cabinet for Health and Family Services-kontoret i fylket der du bor. Fyll ut søknaden helt og nøyaktig. Personalet hjelper deg hvis du trenger hjelp med å fylle ut søknaden.

Skritt

Delta møte ansikt til ansikt med en behandler på Kentucky Cabinet for Health and Family Services-kontoret som planlagt. Hvis du reiser til kontoret for et ansikt til ansiktsmøte, skaper du en vanskelighet, lar sakearbeideren vite og spørre om hun kan gjøre andre ordninger for deg.

Skritt

Ta den nødvendige dokumentasjonen med deg til ansikt-til-ansiktsmøtet med en saksbehandler, inkludert fotoidentifikasjon som et førerkort, bevis på adressen din, for eksempel en bruksregning, noe som viser alle som bor i huset ditt som en kopi av din leieavtale eller en enkel skriftlig erklæring, lønnsslipp eller annet bevis på inntektene dine i løpet av de siste 60 dagene, og bevis på barnehageutgifter og eventuell barnehjelp som du betaler. Hvis du ikke har noen av disse tingene, går du til møtet uansett. Caseworker vil hjelpe deg med å få dokumentasjonen du trenger.

Anbefalt Redaktørens valg