Innholdsfortegnelse:

Anonim

I tillegg til arbeidsledighetskompensasjonsfordeler, er det føderale og private programmer tilgjengelig for å hjelpe deg med å holde deg på føttene når du mister jobben. Selv om det å være arbeidsledig ikke er et spesifikt krav, er programmene reservert for personer med lav inntekt eller økonomisk trengsel. Det felles målet blant alle programmer er å hjelpe deg med å møte grunnleggende behov mens du arbeider for økonomisk selvforsyning.

Arbeidsløse personer i ventepriskreditt: Purestock / Purestock / Getty Images

Midlertidig hjelp til behjelpelige familier

Midlertidig assistanse til trange familier er et føderalt hjelpeprogram som gir penger til å hjelpe familier med å oppnå selvforsyning. Det er ingen begrensninger på hvordan pengene kan brukes. For eksempel kan du bruke pengene til leie, gass eller andre personlige utgifter. Selv om det er et føderalt program, administrerer hver stat TANF-programmet, og kvalifikasjonskravene og fordelene varierer mellom stater. Programmet legger vekt på arbeid og hjelper foreldre med å finne jobber. Som et krav må voksne TANF-mottakere delta i arbeidet for å motta hjelpen. Definisjonen av arbeidsaktiviteter varierer avhengig av staten, men kan omfatte å søke etter en jobb eller på jobb opplæring.

Supplerende ernæringsassistansprogram

Supplerende ernæringsassistansprogrammet hjelper lavinntektsfamilier til å kjøpe mat. Husholdningenes inntekt må være på eller under 130 prosent av fattigdomsnivået. Fra og med 2015 er grensen $ 2.144 for en familie med tre personer. Hvis du er en arbeidsløs voksen uten barn, er ytelsen begrenset til 3 måneder i noen stater, med mindre du deltar i et kvalifiserende arbeids- eller yrkesopplæringsprogram. Hvis du er arbeidsledig, men omsorg for et mindreårig barn, gjelder ikke 3 måneders grense.

Housing Choice Voucher Program

US Department of Housing and Urban Development driver boligvalgsbonusprogrammet, også kjent som avsnitt 8. Programmet hjelper svært lavinntektsrike husholdninger med månedlig leie for trygt og rimelig privateide boliger. Lokale offentlige boligmyndigheter mottar føderal finansiering for å administrere programmet og gi leietilskudd til kvalifiserte husholdninger. Du trenger ikke en jobb for å kvalifisere, men du må bidra med 30 prosent av inntekten mot leien. Kupongen dekker gjenværende del av leien. Ifølge HUD er lange ventelister vanlige. Prefekt kan gis til familier som er hjemløse eller i fare for å bli hjemløse.

Veldedige organisasjoner og ideelle organisasjoner

Frelsesarmen kan tilby kortsiktig finansiell bistand for å hjelpe med grunnleggende behov, som for eksempel leie eller verktøy. Støtte er vanligvis tilgjengelig på en gang for personer som opplever en trussel, inkludert et tap av arbeid. Sesong- og feriehjelp er også tilgjengelig for skoleartikler eller julegaver. Frelsesarmen gir også arbeidsstøtte og yrkesopplæring for å få deg tilbake på føttene.

Katolske veldedighetsorganisasjoner er en nasjonal veldedighet som hjelper mennesker i nød, uansett religiøs tilhørighet. Velgørenheten er kjent for å hjelpe sliter med husholdninger med leie, verktøy og mat. Det gir også klær, møbler, rådgivning og jobb assistanse, inkludert gjenoppta bygningen.

Anbefalt Redaktørens valg