Innholdsfortegnelse:

Anonim

For å få de beste huseiere forsikringsdekning, må du shoppe rundt. Selv om du har en policy i dag, er det mulig at du finner et selskap som kan gi deg bedre beskyttelse eller en bedre pris for din policy. En annen grunn til å skifte operatører kan ha å gjøre med å være misfornøyd med tjenesten som ditt nåværende selskap gir når det gjelder å endre retningslinjene dine eller gjøre krav. Hvis du bestemmer deg for å endre huseiereforsikringen, er det trinnene du må ta.

Endre Boligforsikring

Skritt

Les din eksisterende policy for å avgjøre om retningslinjene dine er fullt opptjent. Hvis ja, og du har ikke betalt premien for hele politikkperioden på forhånd, vil du skylde premien for resten av policyperioden, enten du avbryter det eller ikke. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre om du vil avbryte nå eller vent til politikken utløper.

Skritt

Handle for sitater, på nettet, gjennom nettsteder som Answer Financial (lenke i "Resources" -delen), eller ring en uavhengig forsikringsagent i ditt område for å få tilbud fra sine transportører.

Skritt

Velg et nytt selskap som best imøtekommer dekningene dine og huseiereforsikringsbudsjettet. Angi en effektiv dato for neste dag, hvis du vil bytte umiddelbart, eller sett inn den nye policyen for å begynne på dagen umiddelbart etter utløpet av gjeldende policy.

Skritt

Informer ditt nåværende forsikringsselskap om at du ønsker å avbestille retningslinjene dine, så snart dekning er på plass med din nye forsikringsselskap. Ring din agent, og send offisiell melding skriftlig til agenten og forsikringsselskapet. Be om tilbakebetaling av betalt premie, hvis dette gjelder retningslinjene dine, eller be om at de informerer deg om hvilket beløp som gjenstår på grunn av den gamle retningslinjene.

Skritt

Fullfør eventuelle krav til papirarbeid og garanti på ditt nye forsikringsselskap for å sikre at retningslinjene dine gjelder.

Anbefalt Redaktørens valg