Innholdsfortegnelse:

Anonim

Tilfeldig dødsfall og forsinkelse (ADD) forsikringsdekning er tilgjengelig for deg gjennom de fleste forsikringsselskaper som en rytter til en eksisterende livs- eller helseforsikring. Hvis du reiser ofte, har en høyrisikobesøk eller deltar i ekstremsport (for eksempel fallskjermhopping, bungee jump, auto racing), vil assurandøren betale ekstra fordeler dersom du dør eller blir skadet på måter som er spesifikt definert av politikken.

Forsikringsmuligheter

Definisjoner og eksklusjoner

Høy risiko = Lav Forsikringsevne

De fleste forsikringsselskaper definerer en utilsiktet død som en som oppstår uten advarsel eller forventning. Hvis du rutinemessig engasjerer seg i hvilke forsikringsselskaper som vurderer høyrisikostyring (bungee jumping, fallskjermhopping, for eksempel auto racing), kan spesifisering av kvalifiserende dødsfall utelukke bestemte typer dødsfall.

Transportulykker

Hvis du dør som direkte resultat av en kjøretøy-, luft- eller sjøulykke som du ikke bevisst har forårsaket, vil forsikringsgiveren betale mottakeren din utilsiktet dødsavgift, som vanligvis er dobbelt så stor som verdien av forsikringspolicyens pålydende. Selv om du var sjåfør eller pilot, så lenge du ikke hadde tenkt å forårsake ulykken, vil forsikringsselskapet betale.

Død av Misadventure

Hvis du dør som direkte resultat av hvilke forsikringsselskaper som termen "misadventure" (mord, dødelig fall, arbeidsrelaterte eller industriulykker og lignende), vil forsikringsselskapet undersøke omstendighetene til døden og betale mottakeren to eller tre ganger ansiktet verdien av retningslinjene dine. Utbetalingsbetingelsene er identifisert i ADD-policy rytteren.

Fordelskvalifikationer

Hva utilsiktede dødsforsikringsselskaper ikke betaler for, er en død som ikke er det direkte resultatet av skader du opprettholder. Hvis du dør på operasjonstabellen som følge av en kirurgisk komplikasjon, kvalifiserer den seg ikke som hemmelig død. På samme måte anses selvmord eller død på en slagmark i militærtjeneste ikke som en utilsiktet død.

Vurdering av risiko mot kostnad

Verdt risikoen?

Forsikringsselskaper bruker aktuarmessige tabeller til å beregne risiko og bestemme premier. Hvis du kjøper en utilsiktet dødsfall og ryttere, bestemmer du hvorvidt sannsynligheten for å dø ved et uhell begrunner forsikringspremiene du må betale for politikken.

Fint utskrift

Når du kjøper en utilsiktet døds- og dismemberment-rytter, les alt utskrift og bekreft at det som er skrevet, gjenspeiler forståelsen av betalingsbetingelsene, dødsfordelene, og hva som er inkludert og ekskludert fra dekning. Hvis du ikke forstår rytterens språk, må du konsultere en advokat for avklaring før du signerer.

Anbefalt Redaktørens valg