Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ønsker du å dele i Sør-Afrikas økonomiske vekst? Invester i JSE.

Skritt

Få en referanse for en sydafrikansk megling. På grunn av den uregulerte naturen til disse kontoene, er det vanligvis best å ha omfattende faglige referanser før du åpner en konto. Dessverre er utenlandske meglerkontoer svært sårbare for tyveri og svindel. Du har også begrenset rettslig tilbakemelding hvis du er offer for meglerhandel i Sør-Afrika, spesielt på grunn av din utenlandske status. Finn en referanse fra en etablert bedrift eller advokat. Venner og andre sosiale referanser er utilstrekkelig pålitelige.

Skritt

Åpne en meglerkonto med et firma som du stoler på som har et medlemskap med JSE. Husk å sammenligne avgifter og minimumskrav til konto mellom ulike anerkjente meglere før du tar den endelige avgjørelsen.

Skritt

Forskning Sørafrikanske selskaper for investering. Det er mange engelskspråklige ressurser for denne typen informasjon, da Sør-Afrika er et blandet språkbedrift som ofte bruker engelsk til forretningssaker. Økonomien er ganske variert, med gruvedrift, forbruksvarer, produksjon og andre slike næringer som viser rimelig vekstnivå. Sør-Afrika er også relativt isolert fra bankproblemer i Europa, Asia og USA.

Skritt

Begynn å handle med Sør-Afrikanske aksjer når du føler at du er tilstrekkelig forberedt og informert.

Anbefalt Redaktørens valg