Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om det kan virke som en medisinsk utgift, kan ikke begravelseskostnader fratrekkes på individets avkastning. Begravelses- og begravelseskostnader er fradragsberettiget dersom det betales av en eiendom. Imidlertid er de fleste eiendommer ikke store nok til å skylde skatt og kan ikke dra nytte av fradraget. De eiendommene som skylder skatt, kan spesifisere fradraget på Schedule J i selvangivelsen.

Begravelseskostnader er aldri fradragsberettigede for en individual.credit: MagMos / iStock / Getty Images

Medisinske utgifter

IRS sier spesifikt at begravelses- og begravelseskostnader ikke kan fratrekkes som en medisinsk utgift og ikke er fradragsberettiget på individets selvangivelse. Alle medisinske utgifter opp til dødsstedet - som sykehusopphold, sykehjem, medisiner og copayments - kan trekkes fra. Men fordi begravelses- og begravelseskostnader ikke er en del av å behandle eller dempe en tilstand, kvalifiserer de seg ikke.

Estate Deduction

Selv om begravelseskostnader ikke er fradragsberettigede for en person, kan de trekkes fra på eiendomsavkastning. Så lenge begravelsesutgiftene blir betalt ut av en decedents eiendom, kan eiendomsrepresentanten regne utgiftene som et fradrag for å redusere boets skattepliktig inntekt. Støtteberettigede kostnader for fradraget inkluderer balsamering, kostnaden av en begravelsesdirektør, kostnadene for kasketter og kremeringsurner, og eventuelle diverse kostnader forbundet med begravelsen.

Når skal du bruke fradraget

Selv om begravelsesutgifter er fradragsberettigede for eiendom, er det en sterk mulighet at det ikke vil gi en skattefordel. Det er fordi de fleste eiendommer ikke skylder noen skatt. For tiden har en individuell eiendom en fritid på $ 5,43 millioner før det skylder skatt. Hvis bruttoverdien av boet ikke når denne grensen, kommer dette potensielle fradrag ikke inn i spillet.

Påstand om fradrag

For større eiendommer som må returnere, kan eiendomsrepresentanten trekke ut begravelseskostnader ved å fylle Schedule J of Form 706, skatteskjemaet for eiendommer. Alle begravelseskostnader bør spesifiseres individuelt på linje A i Schedule J. Legg ut kostnadene etter eventuelle refusjoner som boet mottatt fra kilder, for eksempel dødsutbytte fra Sosial sikkerhet eller Veterans Affairs.

Anbefalt Redaktørens valg