Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ikke alle søker for livsforsikring er i perfekt helse. Selv om noen kanskje ikke er syke nok til å bli ansett som uninsurable, kan de være for syk for en standardpolitikk. På det tidspunktet kan et forsikringsselskap tilby en fullverdig livsforsikringspolicy.

Hva er Graded Benefit hele livsforsikringen?

Dødsfordel

I en gradvis dødspensjonspolitikk er dødsfordelene ikke nivå. Forsikringstakere vil bli betalt en viss prosentandel av dødsfordelen dersom døden skal skje i år ett, en større prosentandel dersom død skjer i år to, og så videre. Ved år fem har de fleste graderte dødsfordeler nådd en dødsfordel.

premie

Premieordninger for gradert dødspensjonspolitikk er generelt høyere enn for standardpolitikk siden forsikringstakeren gir større risiko for forsikringsselskapet. Selv om dødsfordelen ikke er nivå, er premier.

Kontantverdier

Når du kjøper en fullverdig livsforsikringspolicy, vil policyen din tilføre kontante verdi til en fast rente for levetiden til politikken.

Endowment

Graderte dødsforsikringspolicyer utløper med 100 eller 120 år. Dette betyr at kontantverdiene til politikken er lik dødsfordelen, og det er ikke nødvendig med ytterligere premieutbetalinger.

Kontantovergivelse

Når du overgir en gradert døds livspolitikk, vil du bare motta de kontantverdiene som opptas på overleveringstidspunktet og vil miste dødsfordelen. Hvis helsen din har blitt verre, kan dette være en dårlig beslutning, siden du kanskje ikke lenger kvalifiserer for en ny gradert dødspolitikk.

Anbefalt Redaktørens valg