Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når en kreditor ikke kan samle en balanse du skylder, blir selskapet til slutt ansvarlig for å samle gjelden til et inkassobyrå. Inkassobyråer anskaffer betalinger gjennom aggressiv samlingshandling som noen ganger, men ikke alltid, inneholder en søksmål. Retssaker gir samlere muligheten til å garnere inntektene dine, og tvinger deg til å sende inn betaling for den misligholdte saldoen. Føderale fordeler du mottar, som for eksempel sosial sikkerhet eller tilleggsinntekter for sikkerhet (SSI), faller under et annet sett av garnishment regler fra hverdags lønn.

Standard Garnishment

Ved å be om et gratulasjonskort fra retten, kan en gjeldsinnhenting tvinge arbeidsgiveren til å overføre opptil 25 prosent av lønnene til innsamlingsbyrået. Sosial sikkerhet og SSI-fordeler, er imidlertid gitt til deg av den føderale regjeringen. Den føderale regjeringen anerkjenner ikke garnishordrer fra kommersielle kreditorer. Dermed kan samlingsbyrået ikke forsøke å garnere disse inntektsformene fra deg før du mottar dem. Å gjøre det ville være ulovlig.

Bank Levy

En alternativ form for garnishment tilgjengelig for kreditorer er en bankavgift. Gjennom bankavgift tjener innkrevingsbyrået sin gratulasjon på banken din i stedet for arbeidsgiveren din. Banken pålegger en obligatorisk frysing på kontoene dine, og under en frysing kan du ikke få tilgang til midler som inneholder kontoer. Etter fryse frigjør banken midler i hele det beløpet du skylder til gjeldssamleren. Selv om gjeldsinnsamleren kan gripe inn lønn og annen inntekt du mottar på denne måten, kan banken din ikke lovlig veksle over dine trygdeordninger eller SSI-utbetalinger til innsamlingsbyrået under en bankavgift.

Advarsel

Når en bank mottar en ordrebekreftelse fra en samler, vurderer den ikke den oppkrævede kontoen for mulige unntak. Det er opp til deg å bevise for din bank at kontoen din inneholder sosial sikkerhet og SSI-betalinger som er unntatt fra anfall. Skulle du mislykkes i å fylle ut de nødvendige papirene som krever unntatt inntekt du har i kontoen din, vil banken overføre dine føderale fordeler til gjeldssamleren når garnishmentet finner sted.

unntak

Bare fordi dine sosiale trygghets- og SSI-fordeler er unntatt fra garnering av kommersielle gjeldssamlere, betyr det ikke at fordelene dine alltid er sikre på garnishment. Gjeldssamlere som samler misligholdte gjeld på vegne av den føderale regjeringen har rett til å garnere føderale fordeler direkte fra bankkontiene dine. I tillegg vil regjeringen holde tilbake en del av dine trygdeordninger eller SSI-utbetalinger hvis du skylder gjeld til et offentlig myndighet, som IRS.

Anbefalt Redaktørens valg