Innholdsfortegnelse:

Anonim

Statlige og føderale regjeringer tilbyr ulike programmer for å hjelpe familier og enkeltpersoner til å slite med arbeidsledighet, lav inntekt og andre velferdsbehov. Men noen av disse programmene kan kannibalisere hverandre, for eksempel når inntektsforsikring er rapporterbar på skatteformene dine. Dette kan negere effekten av programmet. Men det komplette næringsstøtteprogrammet (SNAP), også kjent som matfrimerker, hjelper lavinntektsfamilier til å kjøpe mat, og frigjøre tilleggsavhengige inntekter (SSI) for å betale for andre nødvendigheter.

SNAP

SNAP serverte rundt 31 millioner mennesker i måneden i 2009, ifølge US Department of Agriculture. Programmet gir elektroniske kontantgevinster til lavinntektsfamilier som bare kan brukes til å kjøpe mat. Ikke-godkjente matvarer ekskluderes automatisk fra refusjon når kjøpene er samlet i kasseapparatet. USDA administrerer det føderale programmet sammen med statlige myndigheter som administrerer statlige matstempelprogrammer.

SSI

SSI-fordeler er også for lavinntektsfamilier, og også eldre og blinde og funksjonshemmede. Disse månedlige fordelene er ikke begrenset til mat. De kan brukes på hva personen trenger. Motta SSI-fordeler utelukker ikke deg fra å motta SNAP-fordeler. Faktisk kan SSI-søkere søke om SNAP-fordeler samtidig i alle stater unntatt California. Du kan også kvalifisere for Medicaid dekning, også.

Ingen effekt

Hvis du allerede mottar matfrimerker når du søker om SSI, blir verdien av din månedlige matstempelfordel ikke inkludert som tellbar inntekt for SSI-beregninger. Men når SSI-fordelene beregnes, vurderes det også om den som mottar fordelene, betaler sin rettferdige andel. Siden SNAP-fordelene ikke er inkludert, kan dette gjøre at personens andel av husholdningenes utgifter ser lavere ut enn den er, og dette kan påvirke mengden SSI-fordeler personen mottar. Hvis den som søker etter SSI er den eneste lønnstakeren i huset, er det ingen konflikt.

California

California er et unntak fra regelen fordi SSI-mottakere mottar ekstra SSI-fordeler i stedet for SNAP-fordeler. Så du ville ikke være berettiget til SNAP-fordeler i staten hvis du mottar SSI månedlige utbetalinger. Dette er den eneste staten der dette skjer.

Anbefalt Redaktørens valg