Innholdsfortegnelse:

Anonim

Salgsfremmende modeller markedsfører produkter, tjenester og merker på vegne av et selskap, og arbeider vanligvis som uavhengige entreprenører ved messer og salgsfremmende arrangementer. Siden de vanligvis ikke fungerer som ansatte, kan disse modellene avskrive de fleste utgiftene knyttet til de virksomheter som de utfører arbeid for, men de kan ikke ta fradrag for beløp som de mottar refusjon, for eksempel et måltid eller parkering avgifter, ifølge IRS.

Salgsfremmende modeller kan vanligvis trekke fra kostnaden for arbeidstøy.

Reklameutgifter

Salgsmodeller må typisk distribuere audiobånd og videoer, visittkort, porteføljer og CVer for å finne arbeid. De kan trekke 100 prosent av sine utgifter for portokostnader og hvilken som helst type medier som brukes til å finne eller vedlikeholde en jobb, for eksempel forsendelser, kopier, film og fotoutviklingskostnader på linje 8 i IRS Form 1040, Schedule C, ifølge Eliot H. Lebenhart, CPA.

kilometer~~POS=TRUNC

De fleste kampanjemodellene må gjøre ofre for å finne og få jobb, reise lange avstander for å nå messer og utstillinger. De kan trekke ut 51 cent per kilometer drevet til jobbene sine, eller de kan ta full avskrivning for deres faktiske kjøretøyutgifter, inkludert vedlikehold, væsker, deler, toller og parkeringsavgifter, på linje 9 i Plan C hvis de bare bruker kjøretøyet for virksomheten fra 2011, ifølge IRS.

Reise

I tillegg til avskrivningskostnader på et kjøretøy kan salgsfremmende midler skrive av 100 prosent av kostnadene ved reise med fly, buss, taxi, leiebil eller tog. Siden de vanligvis må ha på seg en bestemt garderobe, kan de trekke ut alle sine utgifter for renseri og vaskeritjenester. Modeller som betaler for innkvartering på grunn av langdistanse reise kan trekke sine hotell- og motellutgifter. De kan bare trekke 50 prosent av måltidskostnadene på linje 24 i Schedule C.

Personlig

Siden kampanjemodeller må presentere et profesjonelt bilde når de markedsfører produkter og tjenester, har de vanligvis utgifter til manikyr, kosmetikk og parykker. De kan ta fullt fradrag for alle disse personlig pleieprodukter hvis de bare kjøper dem for forretningsformål på linje 24 i Schedule C. Hvis modeller bruker disse produktene til personlig og forretningsbruk, kan de bare ta fradrag for den delen av deres utgifter som brukes til forretningsformål.

provisjoner

Mens noen salgsfremmende midler sender inn igjen og speider ut arbeid selv, vil andre ansette agenter som har forbindelser og vil hjelpe dem med å finne arbeid. En agent kan belaste en fast avgift hver måned eller belaste en promo agent en satt provisjon når han finner henne en jobb, som hun kan trekke på linje 10 i Form 1040, Schedule C.

Anbefalt Redaktørens valg