Innholdsfortegnelse:

Anonim

Internal Revenue Service lar deg fratre vanlige og normale utgifter når du reiser på forretningsreise. Konferanser faller inn i den kategorien hvis de tjener et legitim forretningsformål og har direkte tilknytning til yrket ditt. Selv om registreringsavgiften på slike konferanser er fradragsberettiget, avhenger avregningen av flyfly, hotellrom, bilutleie og måltider av ting som hvor lenge du bor og hvor ekstravagante de er.

Forretningsfolk på en konferanse. Kreditt: David De Lossy / Photodisc / Getty Images

Business eller nytelse?

For å trekke kostnaden for å reise til en konferanse, må hovedformålet med turen være forretninger fremfor glede. Det er ingen hard og fast regel som skiller de to, men en faktor er hvor lang tid konferansen tar opp i forhold til reisens varighet. Hvis du tilbringer 10 dager på Hawaii med din ektefelle og deltok på en fire-dagers konferanse i løpet av den perioden, vil ikke reiseutgifter være fradragsberettigede. Hvis du bodde bare seks dager, ville det primære formålet med turen forbli, selv om de to personlige dagene ble lagt til. IRS kan også stille spørsmål om fradraget dersom det var en lignende konferanse nærmere hjemme som du kunne ha deltatt i stedet. Reiseutgifter til familien din er ikke fradragsberettigede. Halvparten av måltidskostnadene dine er fradragsberettig så lenge de ikke er overdådige.

Hevder fradrag

Hvis du er selvstendig næringsdrivende, kan du trekke prisen på en kvalifiserende konferanse fra inntektene dine når du bestemmer din skattebyrde. Hvis du er en ansatt, og kostnadene dine ikke refunderes, kan din fordel være mer begrenset. Du kan trekke ubetalte virksomhetsutgifter bare i den grad de overstiger 2 prosent av din justerte bruttoinntekt.

Anbefalt Redaktørens valg