Innholdsfortegnelse:

Anonim

Over hele landet har statene og fylkene lovlig mandat til å avhende kroppens organer. Det som pleide å bli kalt Pauper-begravelse, inneholder nå vanligvis uoppfordrede kropper og familier som ikke kan betale gravkostnader. 94 prosent av fylkene har eliminert forskjellen mellom pauper og indigent begravelse. Fylkeskommuner og avdelinger for folkehelsen har det ultimate ansvaret for å se at organer går ut av morgendager og til slutt får noen form for lovlig og human bortskaffelse.

Fylkene er ansvarlige for dårlige begravelser og kremer.

familier

Familier og nabo som har råd til å betale for begravelse, skal gjøre det. Selv om fylkene har begrensede midler for å tvinge ansvaret til en kropp til private borgere, krever omtrent halvparten nære slektninger å fullføre skjemaer og applikasjoner for å bevise at de ikke kan absorbere kostnadene ved kremering, gravning eller annen human bortskaffelse. Offentlige byråer bidrar til å slite familier med henvisninger til rimelige ressurser og i noen tilfeller subsidiere begravelseskost i stedet for at fylket bærer hele beløpet.

Finansielle stammer

Etter finanskrisen 2008-2009 rapporterte stater og fylker landsomfattende økninger i antall organer som ikke ble hevdet i fylkemarker. Familier og neste slekt kunne ikke betale de noen ganger dyre kostnadene ved kremering eller begravelse. Noen regjeringer rapporterte øker så høyt som 50 prosent, som i 2011 førte til at stater som Illinois midlertidig suspenderte offentlig finansierte kremer og begravelser. Ansvaret for ubehagelige organer faller imidlertid til fylker, som noen ganger må forsinke og suspendere avhending av kropper til midler tillater det.

Alternativ deponering

Når fylker og stater er igjen med uoppkrevne kropper, kan de søke etter billigere alternativer enn begravelse. Tennessee har for eksempel et program for å gi cadavers til University of Tennessee. Lignende programmer som involverer universiteter og vitenskapelige forskningsorganisasjoner finnes over hele landet. Mange offentlige helseavdelinger vender seg til kremering som et billigere og raskere alternativ til begravelse og krever ikke at aske legges til hvile.

Betalingsplaner

Familier som ikke vil ha sine kjære kastet billig eller anonymt, kan noen ganger utarbeide en avtale med et begravelseshjem eller kirkegård. Private begravelseshjem er noen ganger villige til å tilby rabatter og betalingsplaner til de som har behov. I tillegg har noen begravelsesplanleggere veldedige programmer der de donerer begravelser til de som har behov.

Anbefalt Redaktørens valg