Innholdsfortegnelse:

Anonim

Familier på alle inntektsnivåer kan føle økonomisk press under de riktige forholdene, men noen står overfor den svært reelle trusselen om eviction når de opplever en leieøkning, tap av jobber eller familiens nødstilfelle som et medisinsk tilbakeslag. For å hjelpe folk å holde husleien sine, bidrar enkelte statlige og lokale myndigheter til nødkontanter.

valgbarhet

De statlige og lokale programmene som leverer nødkontanter for å forhindre utsettelser, har spesielle retningslinjer som kun sikrer familier eller enkeltpersoner i dire trenger penger. Generelt, for å være kvalifisert, må du allerede få hjelp fra et annet lavinntektsprogram eller mottatt hjelp i fortiden, men fordelene dine utløpt. For eksempel, Los Angeles County gjør nødstilfelle penger tilgjengelig for innbyggere som deltar i CalWorks programmet for lavinntektsfamilier. Staten Washington tilbyr akutt kontanter til familier som allerede er berettiget til statens familiehjelp, flyktningstøtte eller midlertidig hjelp til behovsfamilier. Alle disse programmene bruker inntekt som retningslinje for kvalifisering, og noen bruker også familiestørrelse eller sysselsettingsstatus for å avgjøre hvem som kvalifiserer for hjelp.

Bruk

Nødkredittmottakere kan bare bruke pengene de mottar til spesifikke formål. I tillegg til å betale forfalte leie, kan de vanligvis bruke den til å betale forfallsregninger for å forhindre serviceavbrudd. Dette inkluderer gass-, el- og vannverktøy, samt kloakk og søppelhenting. Den strekker seg ikke til valgfrie tjenester som kabel-tv eller internettjeneste. Nødkasseprogrammer forbyder også mottakerne å bruke sine fordeler til å forskuddsleie leie eller verktøy; det er bare for regninger som er forfalt.

påføring

For å søke om nødstilfelle for bolig, må du fylle ut en søknad og legge den inn med din lokale avdeling for offentlig assistanse eller lokalsamfunn. Søknaden vil be om grunnen til at du trenger nødhjelp, og kan også kreve bevis på pengene du skylder. Dette kan være i form av en forvarsel fra et verktøyselskap eller en varsel fra utleier. Andre ting, for eksempel en oppsigelsesvarsel fra arbeidsgiveren din eller medisinske regninger som er årsaken til dine vanskeligheter, kan også bidra til å demonstrere behovet.

Andre ressurser

Hvis familien din ikke allerede mottar offentlig assistanse, kan du fortsatt sette sammen en beredskapsplan for å forhindre utvisning. En egen bankkonto med en måneds leie kan tjene som et sikkerhetsnett dersom du mister jobben eller ansiktsuttaket på grunn av andre utgifter og regninger. Et annet alternativ er å forhåndsbetale den siste måneden din leie, slik at hvis du møter utkastelse, har du minst en måned til å finne boliger andre steder. Diskuter dette alternativet med utleier og be om en kontrakt som forklarer arrangementet som du både kan signere og legge til ved din eksisterende leieavtale.

Anbefalt Redaktørens valg