Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et debetkort gir deg tilgang til midlene på bankkontoen din. Retningslinjer varierer fra bank til når du kan åpne en konto og få et kort. Du har normalt åpen tilgang i 18 år, flertallet i de fleste stater. Noen banker tillater mindreårige tilgang til et debetkort når de åpner en deltakskontoen med foreldrene.

Teen på en bærbar PC med debetkortkort: Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images

Fellesregnskap

En felles konto betyr at du deler fordeler og ansvar for kontoen med andre eiere. En forelder kan ofte åpne en felles konto hos en mindreårig ved banken. Noen banker begrenser fellesregnskap med mindreårige til de 14 år og eldre. Med en felles bankkonto får begge kontoinnehavere et debetkort. Hver kan bruke kortet på automatiske tellermaskiner for å ta ut penger, eller i butikkregisterene for å betale for varer.

Studentkontroll

Et alternativ til en felles sjekkkonto er en studentkonto. Bankene kan tilby disse regnskapene til mindreårige rundt 16 år. Mens foreldre fortsatt må registrere seg som felleskonto-eiere for studenter under 18 år, er denne typen konto skreddersydd spesielt for behovene til videregående og høyskoleelever. Du får et debetkort og har samme grunnleggende privilegier ved å bruke det som du gjør med en felles konto. Studentkontoer har ofte få, om noen, vedlikeholds- og debetkortavgift.

Anbefalt Redaktørens valg