Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selge smykker til en bondebutikk er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å ta smykker til en bursbutikk, fortelle bondenes megler at du vil selge ham smykker, og ta hva som helst penger han tilbyr deg. Det som er langt vanskeligere, er imidlertid å få en god avtale fra pantselskapet. Med litt forberedelse og forethought er det mulig å selge smykker til en bondebutikk og maksimere avkastningen i prosessen.

Det kan være vanskelig å få en god avtale å selge smykker til en bondebutikk.

Skritt

Velg en trygg, anerkjent bondebutikk. Hvis du går til en tvilsom bondebutikk for å selge smykker, vil du sannsynligvis ende opp med en tvilsom avtale. Bruk elektroniske verktøy for å finne bondebutikker i ditt område og les kundeanmeldelser for å få mer informasjon. Pass også på at bondebutikken ligger i et godt nabolag. Hvis den befinner seg i et kriminelt ryddt miljø, bør du sannsynligvis velge et annet sted å selge smykker.

Skritt

Gjør leksene dine for å prissette dine smykker. Hvis du tror at smykker er relativt dyre, ta det til en gullsmed og få en profesjonell vurdering av verdien. Hvis det er et billigere stykke, er det sannsynligvis best å se på nettet, finne lignende smykketyper til salgs på auksjonssider, og kom opp med et anslag på verdien av smykkene dine.

Skritt

Forbered deg på å prute eller bringe noen med deg for å gjøre forhandlinger for deg.

Skritt

Gjør smykkene så attraktive som mulig for å maksimere avkastningen. Polsk smykker, fjern noe smuss og ryd det opp så mye som mulig.

Skritt

Avstå fra å handle desperat for penger, uansett hvor desperat du måtte være. Bonde meglere innser at de kan tilby mindre penger til folk som er desperate og at mange som kommer inn i bondebutikken for å selge smykker, er vondt for penger. Prøv å handle uformelt, og hvis du blir spurt hvorfor du selger smykker, si at du ikke har på seg det eller at den ikke lenger passer til garderoben din. Ikke fortell dem det er fordi du trenger penger.

Anbefalt Redaktørens valg