Innholdsfortegnelse:

Anonim

Donuthullet er et fenomen assosiert med Medicare Del D, reseptbelagte legemiddeldelen av Medicare. Selv om Medicare Del D hjelper mange eldre borgere råd til sine reseptbelagte medisiner, refererer donuthullet til et gap i dekning.

Identifikasjon

Med Medicare Part D, registrerer du deg for en plan der du betaler utbetalinger for reseptbelagte medisiner til du når din egenandel. Derefter deles Delen din med fordel. Men når du bruker et visst beløp - $ 2.800 i 2010 - slutter del D-dekning, og du har kommet inn i doughnuthullet. Du blir i doughnuthullet til du bruker et visst beløp - $ 4.500 i 2010.

Egenskaper

Noen Medicare Part D-planer tilbyr dekning for folk som går inn i doughnuthullet. Hvis du velger det, forbereder du deg på å betale en høyere månedlig premie, peker ut på HealthCare.gov-nettsiden. I et ytterligere tiltak for å hjelpe folk som kommer inn i doughnuthullet, gikk regjeringen til den rimelige omsorgsloven, som gir del D mottakere i 2010 med en rabattkontroll på $ 250.

Forebygging / løsning

The Affordable Care Act vil gi folk som kommer inn i doughnuthullet i 2011 en 50 prosent rabatt på merkenavn reseptbelagte legemidler. Donuthullet er planlagt å avslutte innen 2020.

Anbefalt Redaktørens valg