Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når eiendomsskatt blir for langt forfalt i betaling, vil enkelte stater selge eiendomsverdenen som en måte å gjenopprette skattene de skylder. Ikke alle stater selger eiendom når skatter er krenkende; Noen selger imidlertid et lienbevis på eiendommen i stedet. En eiendomseier kan beholde eiendomsretten til eiendommen ved å betale lien med renter og straff, så lenge utbetalingen skjer innenfor en bestemt tidsperiode fastsatt av loven.

Hver stat håndterer kriminelle eiendomsskatter på sin egen måte.

Statsspesifikke lover

Hver stat har sitt eget sett med lover, regler, forskrifter og prosedyrer for håndtering av skattemessig eiendom. De fleste stater auksjon av en skatt lien sertifikat i stedet for å selge eiendommen, men noen vil auksjonen skatte gjeld i stedet. Andre stater selger ikke lien eller gjerningen. Mengden tid som kan passere før staten eller kommunen tar tiltak på forfalt skatt, avhenger helt av staten staten eiendommen er i, og noen ganger har hvert fylke innenfor staten også avvik i politikken.

Eiendomsskattelisenser

I alle tilfeller, når eiendomsskatt går ubetalt, mottar eiendomseieren meldinger i posten. Når nok tid er gått, kan eieren av eiendommen få et sertifisert brev som forteller henne at eiendommen vil bli auksjonert. I stater som selger eiendomsskatt, krever investorene å være innehaveren av lien, slik at de kan tjene rentebetalinger på den. Rentesatsene varierer fra stat til stat, og i noen tilfeller legger investorene ned satsen for å vinne lien. Noen stater gir rentesatser på 16 prosent eller høyere, og eiendomseieren må betale tilbake den aktuelle renter på toppen av den opprinnelige lienbeløpet for å beholde eierskapet av eiendommen.

Skattekostnadssalg

Stater som ikke selger skattelettelser, kan i stedet selge skatteregler. Som skattemessige stater mottar den opprinnelige eiendomseieren riklig varsel om forfalt skatt og hensikten å auksjonere dersom situasjonen kommer til det. I et skattehandel salg, investorer byder på å kjøpe eiendommen for den totale kostnaden av utestående skatter og straffer på grunn. Vinnende budgivere mottar en gjerning eller tittel til eiendommen, slik at de blir den nye juridiske eieren når auksjonen er fullført.

Type eiendom

I noen få stater er det en kombinasjon av lien- og gjordsalg for skattelettende egenskaper, eller det er unntak i lovene. I Texas for eksempel, skattlegger investorer på auksjon. Den opprinnelige eieren av eiendommen kan tilbakebetale investor for det totale beløpet brukt på auksjonen, pluss 25 prosent i straffer, og gjenvinne juridisk eierskap. Hvis den auksjonerte eiendommen er en gård - noe som betyr at det var det primære bostedet for eieren - kan eieren kjøpe tilbake skattemyndigheten innen to år fra auksjonen. Hvis eiendommen ikke er en eiendom, må den opprinnelige eieren kjøpe tilbake gjerningen og betale full straffer innen seks måneder. I andre land kan en eiendomshandel eller lien ikke auksjoneres dersom den eies av eldre eller funksjonshemmede.

Potensiell innløsning

I stater som selger skattelett, er det en spesifisert tidsperiode fastsatt ved lov som den opprinnelige eiendomseieren kan betale av lien og forhindre full foreclosure. Denne perioden er kjent som innløsningsperioden. I innløsningsperioden har rettighetshaveren ingen juridisk rett til tilgang eller eierskap til den aktuelle eiendommen. Hvis eiendomseieren ikke refunderer lien med renter før innløsningsperioden utløper, kan rettighetshaveren juridisk føre utekringsprosedyrer gjennom en lokal domstol. Innløsningsperioder varierer fra seks måneder til tre år.

Anbefalt Redaktørens valg