Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste selskaper tilbyr sine ansatte syke dager og ferie tid. Noen ganger kan dette imidlertid ikke være nok hvis en ansatt lider en langvarig sykdom eller personskade. For å dekke dette, gir enkelte selskaper tilleggstjenester i en utvidet sykdomskasse som ansatte kan bruke når vanlig betalt permisjon er oppbrukt.

Bilde av helsepersonell. Kreditt: Wavebreakmedia Ltd / Wavebreak Media / Getty Images

EIB

Hvor mye tid en ansatt har i EIB, rapporteres vanligvis på hennes lønnsslipp. Noen selskaper kaller dette en forlenget sykefraværsbank. Banken er en del av et frivillig program som hjelper medarbeiderne til å gjenopprette en del av lønnene i form av betalt permisjon.Disse pengene kan ellers gå tapt hvis en ansatt har lengre sykdom eller skade. Banktid begynner vanligvis å komme fra den første arbeidsdagen eller etter at en prøvetid er fullført.

Hvordan det fungerer

En ansatt EIB påløper tid basert på antall dager arbeidstakeren arbeider eller på godkjent betaltid, som det som brukes til avslag eller juryplikt. Noen selskaper beregner denne gangen hver uke, mens andre kan bruke månedlige eller til og med årlige beregninger. Ansatte donerer den ønskede tiden til deres EIB, og den kan trekkes tilbake eller brukes dersom de blir syke eller skadde og allerede har oppbrukt maksimalt tillatt beløp av standardbetalt permisjon.

valgbarhet

EIB er mest brukt av helsevesenet og statlige myndigheter. Som sådan kan de spesifikke kvalifikasjonskravene for å delta i en EIB variere betydelig. Heltidsansatte ansatte er vanligvis berettiget fra leiedato, men deltids- og timepersonell kan også være kvalifisert etter en bestemt periode som bestemt av arbeidsgiveren. Maksimalt beløp for EIB-periodiseringsperioden kan variere fra 30 til 120 dager per år, avhengig av arbeidsgiver.

Registrering

Fordi EIBer er arbeidsgiveravhengige fordeler og ikke er en del av et føderalt mandatprogram, varierer innskrivingsperioder og prosedyrer av arbeidsgiver. Nyansatte ansatte bør spørre om å registrere seg i arbeidsgiverens EIB-program i løpet av den første uka av sysselsetting for å sikre at de ikke går glipp av innmeldingsdatoen. Hvis du ikke er ny ansatt, men ønsker å melde deg inn, bør du kontakte bedriftens personalavdeling for å finne ut om bestemte innskrivingsprosedyrer.

Anbefalt Redaktørens valg