Innholdsfortegnelse:

Anonim

Texas gir statsledighet fordeler i 26 uker. Din jobbtap må være uten egen feil, og du må ha et betales krav med en basisperiode på 15 til 18 måneder. Den føderale regjeringen legger til erstatningsordninger for beredskapsledighet i tiers for personer som utmerker de 26 ukene Texas-fordelene. En endelig utvidet ytelse er en felles føderal og statlig innsats for midlertidig å bistå den Texas-arbeidsløse arbeideren.

Medisinsk karriere er ønskelige jobber i Texas.

Texas fordeler

Texas beregner arbeidsledighet fordeler mellom $ 60 og $ 415 i uken basert på din ukentlige lønn i basisperioden. For å fastslå den ugentlige ytelsesbeløpet beregner Texas Workforce Commission det høyeste kvartalsinntekter i baseperioden og fordeler seg med 25. Texas justerer dette tallet, om nødvendig, for å komme innenfor statens fordeler. Når Texas Workforce Commission godkjenner deg for Texas arbeidsledighet, må du svare på korrespondanse og telefonsamtaler, fullføre jobbsøk og be om betaling hver annen uke. Når du tar ut 26 uker av Texas-fordeler, kan du kvalifisere for føderale fordeler i Texas.

Tier 1 og Tier 2

Federal fordeler tilgjengelig i Texas inkluderer Tier 1 og Tier 2, som er tilgjengelig for alle stater i 2011. Tier 1-fordeler er nødsituasjonsledighetskompensasjon eller EUC-fordeler betalt av den føderale regjeringen i 20 uker etter at den enkelte utmattet de 26 ukene statsstønadene. Tier 2 gir 14 uker fordeler i tillegg til de 26 ukene statsstønadene og de 20 ukene føderale fordelene for kvalifiserte personer som fortsetter å søke etter en jobb. Kombinasjonen av Texas fordeler og Tier 1 og Tier 2 totalt 60 uker fordeler for jobbsøkere i Texas.

Tier 3

Tier 3-fordeler gir ytterligere 13 uker med arbeidsledighet for Texas jobbsøkere så lenge sesongjustert arbeidsledighet beregnet i tre måneder overstiger 6 prosent. Texas kvalifiserer ikke for Tier 4-fordeler med seks ekstra uker fra den føderale regjeringen, da dette nivået krever 8,5 prosent arbeidsledighetsfigurer.

Utvidede fordeler

Den føderale regjeringen gir 13 uker fordeler for arbeidsledige i Texas, og Texas legger til ytterligere syv uker, i totalt 20 uker for kvalifiserte personer. Ikke alle som mottar Texas-fordeler og EUC-fordeler, kvalifiserer for EB eller utvidede fordeler. Den enkelte må videresende jobbsøklogger til Texas Workforce Commission for gjennomgang og krav til godkjenning av jobber økes. En arbeidssøker som fortsetter å overholde Kommisjonens krav og svarer med jobbsøk, kan få maksimalt 93 uker med arbeidsledighet i Texas ved offentliggjøring.

Anbefalt Redaktørens valg