Innholdsfortegnelse:

Anonim

En huseiere forsikringspolicy inneholder mange coverages for ulykker og eiendom skade som kan oppstå til et hjem. En policy vil også inkludere unntak eller farer som et forsikringsselskap ikke ønsker å dekke. En type dekning som vanligvis utelukkes på en policy, er reparasjon som må gjøres når det oppstår skade på et fundament. En policy for huseiere vil imidlertid dekke grunnlagsreparasjon for visse typer farer som ikke er utelukket i politikken eller når spesifikk dekning er lagt til.

Grunnlaget for en ny boligkreditt: jojobob / iStock / Getty Images

utelukkelser

Alle typer huseiere politikker inneholder utelukkelser for hendelser eller farer som et forsikringsselskap ikke ønsker å dekke. En type utestenging er for skade forårsaket av et hus grunnlag. Forsikringsselskaper utelukker vanligvis denne dekning fordi det kan være mange årsaker til problemer som kan oppstå ved grunnlaget for et hus. Et slikt problem er vannutslipp eller når bakken under huset setter seg ned og forårsaker at en del av fundamentet faller. Utelukkelsesseksjonene i en villaeierepolitikk vil liste opp alle farer som ikke er dekket av politikken.

Dekket farer

En huseiere forsikring har mange dekket farer som vil betale for noen typer reparasjoner når skade oppstår til grunnlaget for et hus. En type fare som er dekket av en villaeiere politikk er for burst rør. Vann fra burstrør kan noen ganger føre til skade på et huss fundament. Når dette skjer, vil dekning som tilbys av en villaeierepolicy betale for å reparere eventuelle skader som oppstår som følge av vann fra brennrørene.

påtegninger

Et forsikringsselskap som tilbyr en huseiere forsikring kan ha mange forskjellige typer påtegninger som kan legges til politikken. Det kan ikke spesifikt være en påtegning for grunnreparasjon fordi det ikke er en spesifikk fare. Imidlertid er det påtegninger for visse farer som kan forårsake ulike typer skader på et hjem. En type påtegning er for sikkerhetskopiering av avløp og avløp eller nedbør hvis underjordiske gruver ligger i det omkringliggende området. Dette betyr at når et fundament er skadet av noen av disse farene, vil kostnadene ved reparasjonen bli dekket av godkjenningen.

Andre retningslinjer

De fleste forsikringsselskaper dot gir ikke dekning for grunnlagsreparasjon fordi dekning kan gis av tilleggsforsikringer som kan kjøpes. Avhengig av hvor et hjem er plassert, kan det hende at visse typer forsikringspolicyer må kjøpes av eiere. Dette kan omfatte boliger som ligger i et område med flomfare eller områder med jordskjelv.

Prosedyre, rettstvist

Hvis det oppstår skade på et hjemmets grunnlag, og et forsikringsselskap nekter et krav kan det hende at det kreves tvister for å løse tvisten. Handlinger av en annen person eller enhet kan noen ganger føre til at et forsikringsselskap nekter et forsikringskrav. Dette skyldes at et forsikringsselskap kan hevde at visse handlinger er utelukket av huseierepolitikken, noe som kan gi assurandøren en grunn til å nekte dekning. Når dette skjer, kan enkeltpersoner søke juridisk hjelp for å motta betalinger fra forsikringsselskapet.

Anbefalt Redaktørens valg