Innholdsfortegnelse:

Anonim

Safe-bokser er hvelvbeholdere banker leie til sine kunder. Sikkerhetsboksene tillater bankkunder å beholde personlige eiendeler, for eksempel smykker, verdifulle dokumenter og valuta, på et trygt sted utenfor hjemmet. Sikkerhetsboksene sikrer personvern, siden bare leietakere av boksen har tilgang. Tilgang er vanligvis nøkkelbasert, og krever vanligvis eierens nøkkel og en bankens offisielle nøkkel for å åpne. Tilgang til safe er begrenset til bankens driftstid.

Små gjenstander kan være skjult privat i en safe.

Skritt

Bekreft de eiendelene du ønsker å skjule i en safe. Legg merke til den fysiske størrelsen på elementene dine. Eiendeler som dyrebare arvestykker, verdifulle dokumenter og varesertifikater varierer i fysisk størrelse og krever varierende plassbehov.

Skritt

Ring din lokale bankkontor for å spørre om å leie en safe. Ikke alle bankfilialer vil tilby sikkerhetskasser. Du må kanskje ringe mange lokale banker for å finne ut hvilke banker som tilbyr safe. Forespør etter kravene til å åpne en safe. Bankene kan kreve at kunder opprettholder en bankkonto før de leier safe.

Skritt

Velg størrelsen på bankboks som tilbys av banken som vil imøtekomme eiendelene som skal skjules. Oppgi de personer du ønsker å få tilgang til boksen. Vurder å legge til en advokatrepresentant som kan få tilgang til boksen din på vegne av deg. Tegn nødvendig papirarbeid, betal leien, og samle nøkkelen.

Skritt

Plasser eiendeler som skal skjules i din safe. Dokumentér alle elementer som er plassert i boksen. Ta bilder av elementene og dupliser en liste over alle elementene. En liste bør oppbevares med din safe og hjemme.

Anbefalt Redaktørens valg