Innholdsfortegnelse:

Anonim

En safe er et spesielt oppbevaringsrom du kan leie hos en bank. Du kan bruke den til å lagre viktige dokumenter og gjenstander som du ikke føler deg trygge i ditt hjem. Du kan til og med bestemme deg for å lagre noen av dine ekstra penger i safeen hvis du noen gang har ramlet et grovt sted. Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke vil kunne få tilgang til pengene i en nødsituasjon når banken er stengt.

Det kan være tryggere å lagre pengene dine i en safe enn hjemme.

Skritt

Snakk med en av banktellerne og avgjøre om du kan lagre kontanter i safeen. De fleste banker forbyder imidlertid oppbevaring av kontanter, fordi de savner et innskudd. Når du legger inn penger på bankkontoen din, kan banken bruke den av ulike årsaker. Når du legger pengene inn i en safe, har de ikke muligheten til å bruke pengene.

Skritt

Velg størrelsen på bankboks du ønsker å leie (størrelsen varierer fra bank til bank, så spør din teller for de tilgjengelige størrelsesdimensjonene). Du må signere alle former banken gir til deg og betale innskudd og årlig leieavgift. Kostnaden og innskuddet varierer avhengig av bankgrenen du velger. Ulike banker har forskjellige prosedyrer for å åpne en safe.

Skritt

Tegn innmeldingsskiltet som gir deg tilgang til din safe. Fremstil din bankboks, slik at banken kan åpne den for deg. Uten den nøkkelen kan det hende at banken ikke kan åpne sikkerheten din i det hele tatt.

Skritt

Ledsager banken eller bankpresidenten til oppbevaringsboksen. Telle pengene en gang før du lagrer den (dette er for dine poster). Åpne boksen din og legg inn penger i den.

Anbefalt Redaktørens valg