Anonim

kreditt: @ andrey_rage / Twenty20

Høsten startet offisielt 22. september, noe som betyr at det aldri er for tidlig å begynne å tenke på julen. Det er i henhold til forhandlere, uansett, og en kalender som har Black Friday 2018 lander tidligere enn noensinne.

Den største shoppinghelgen av året starter dagen etter Thanksgiving, og i år er det fredag ​​23. november. Nettstedet BestBlackFriday posterer heads-ups og shoppingguider for å hjelpe forhandlere til å forberede seg. Det er bare delt 14 spådommer om hva som skjer på dyp rabatt, hvem hopper pistolen med pre-sales, og hvem skal ha de beste tilbudene i butikken.

Et viktig tips fra BestBlackFriday: Ikke fall for det første salget du ser. Noen forhandlere vil begynne å annonsere prisnedskudd så snart som i slutten av september, og noen dørbegivenheter kan komme sammen før november. Men hvis du virkelig vil snag de laveste prisene, hold deg stabil. Sjekk ut resten av nettstedets spådommer for 2018.

Hvis du er i markedet for sesongarbeid, har noen forhandlere ansatt for vinterferien siden denne sommeren. Selv om du planlegger å bo på den andre siden av kassen, bør du holde noen ting i tankene om shopping på Black Friday. Studier har funnet ut at vi ofte knytter sammen hvordan vi behandler forhandlere med om vi får et godt kjøp eller ikke (dvs. jo mer vi sparer penger, jo verre vi pleier å behandle arbeidere). Selvfølgelig, hvis du hellere vil være hjemme i Thanksgiving-helgen, slår andre butikker seg ned for ferien også.

Anbefalt Redaktørens valg