Innholdsfortegnelse:

Anonim

En lavinntekts person med et sykt eller skadet kjæledyr som kan dø uten skikkelig behandling, kan få hjelp med å betale nødkostnadene, og hun kan være berettiget til rutinemessig pleie for kjæledyret. Velgørenhetsbyråer, lokale grupper og veterinærforeninger gir økonomisk støtte og tilskudd til økonomisk bekymrede dyreeiere som trenger hjelp til å betale for dyrs omsorg.

IMOM finansiell støtte

IMOM er en ideell organisasjon dedikert til å hjelpe misbrukte, syke eller hjemløse dyr. En person som opplever økonomisk motgang kan søke om IMOM for hjelp dersom hans kjæledyr lider av en sykdom eller skade som vil resultere i døden dersom den ikke behandles innen 10 dager. En kjæledyrseier som ønsker å søke om nødhjelp fra IMOM, må fullføre den elektroniske prosessen som er skissert på veldedighetens offisielle nettside.

AAHA Pets Helping Pets Fund

American Animal Hospital Association (AAHA) har et tilskuddsprogram for lavinntektsøkende eller økonomisk forstyrrede dyreeiere som trenger veterinærpleie. En veterinær som arbeider på et AAHA-akkreditert sykehus, sender søknaden om tilskudd til organisasjonen på vegne av kjæledyrets eier. AAHA betaler deler eller alle nødvendige tjenester - ved godkjenning av søknaden - direkte til leverandøren.

Lokale cruelty Samfunn

Lokale SPCA og humane samfunn tilbyr en rekke programmer for lavinntekts kjæledyr eiere. Noen humane samfunn har nettverk med mindre lokale veldedighetsgrupper, mens andre har dedikerte programmer eller tilbyr redusert kostnadssorg for kvalifiserte dyreiere direkte. Informasjon om programmer finnes vanligvis på samfunnets offisielle nettside. Den tilgjengelige hjelpen varierer vanligvis fra grunnleggende forebyggende tjenester, for eksempel velbesøk for dyret, til beredskapsbehandlinger og medisiner.

Veterinary College Clinics

Noen veterinærhøgskoler har dyreklinikker med veterinærpleie som tilbys til redusert pris for lavinntektsdyrinneiere. Bevis på inntekt er nødvendig, for eksempel kopier av eiers lønnsstubber, men de eksakte kriteriene for kvalifisering og tilbudene varierer fra klinikk.American Veterinary Medical Association opprettholder en liste over akkreditert høyskoler over hele USA på sin hjemmeside.

Anbefalt Redaktørens valg