Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bli fengslet er ikke lett på noe nivå, men det er skritt du kan ta for å slå ut virkningen av fengselstiden har på din økonomi og kreditt. Du har flere alternativer til å betale regningene dine mens du er i fengsel, inkludert å åpne en felles bankkonto, gi fullmakt, be om utsagn og få jobb mens du er i fengsel. Hvis du venter til du er fengslet for å håndtere regninger, er det allerede for sent for noen alternativer.

Det er skritt du kan ta for å beskytte din økonomi mens du er i fengsel. Kreditt: Dan Bannister / iStock / Getty Images

Åpne en felles bankkonto

Hvis du har et familiemedlem som du stoler på, eller noen andre du kan stole på, kan du åpne en felles bankkonto hos den personen før du går i fengsel. Dette vil tillate noen andre å betale regningene dine for deg mens du er borte. Dette alternativet kommer med en viss risiko, men fordi den andre personen som er oppført på kontoen, har total tilgang til alle midler i kontoen, og kan gjøre hva han vil med dem. Dette arrangementet kan ikke settes opp når du allerede er i fengsel, fordi du må være til stede for å åpne felleskontoen på banken.

Gi fullmakt

En annen måte å sikre at regningene dine blir betalt, er å gi en fullmakt til noen du stoler på. Fullmakt kan være generell, begrenset og spesiell. Den generelle makt kan tillate den personen du utpeker til å handle for deg i alle saker. Dette er på ingen måte et ubetydelig skritt fordi det gir noen andre muligheten til å administrere økonomien og eiendommen for deg. En begrenset kraft kan tillate at personen bare betaler dine regninger, men ikke for eksempel å kjøpe eller selge eiendom på dine vegne. Hvis du har mange forskjellige forpliktelser og til og med flere virksomheter, vil gi en generell fullmakt noen andre fullmakt til å bevare eiendommen din fra utilsiktet forsømmelse.

Be om deferrals

Hvis du ikke vil kunne betale dine regninger før du kommer ut av fengsel, foreslår Bankrate å kontakte kreditorer for å kreve utsatt betaling. Forklar situasjonen din og be dem om å utsette utbetalinger til etter at du er utgitt eller for å opprette en betalingsplan som krever en forsinkelse i betalinger. Selv om du kan be om deferrals og betalingsplaner, er det ingen garanti dine kreditorer vil jobbe med deg. Du kan også be om oppsigelse av barnebidrag eller underholdsbidrag, men det kan heller ikke gis.

Få en jobb i fengsel

Hvis du har tilgang til en autorisert jobb i fengsel, kan du jobbe mens du er fengslet og tjene penger for å betale dine regninger. For eksempel kan du få en jobb som jobber i kjøkkenet, vasker opp og utfører menialoppgaver. Du kan bruke pengene på kommissæren på tilfeldige gjenstander, og la mer penger i din personlige kontroll eller sparekonto for å betale dine regninger. Men ikke alle fengsler gir sysselsetting muligheter, så dette alternativet avhenger av hvor du serverer din tid.

Anbefalt Redaktørens valg