Innholdsfortegnelse:

Anonim

En student trekker penger fra en minibank.

Skritt

Noen banker tilbyr spesielle kontrollkontoer for tenåringer som er under 18 år. Men i disse tilfellene må du ta med en forelder eller verge med deg når du registrerer deg for kontoen, da du er for ung til å inngå en juridisk kontrakt. Foreldre vil være med på kontrollkontoen og kan i noen tilfeller måtte ha egen konto hos banken.

Under 18 Regler

Bevis for skoleopptak og identifikasjon

Skritt

Alle banker krever identifikasjonsbevis for å åpne en konto, inkludert et personnummer og en stats-ID eller førerkort. Selv om du må søke om en konto personlig hos de fleste banker, vil noen få deg til å søke på nettet. For å kvalifisere for fordelene med en student bankkonto, må du bevise at du for tiden er student. Dette kan inneholde bevis på at du enten er registrert i videregående skole, høyskole eller til og med yrkesskole. Kontakt banken din for nærmere opplysninger om hvilken type bevis som kreves. Det kan inneholde en Student ID eller transkripsjoner.

Minimum innskudd

Skritt

Bankkontoer krever minimum innskudd for å åpne kontoen, ofte fra $ 100 til $ 250. Bank of America krever for eksempel $ 250 innskudd. Imidlertid kan studenter som er innmeldt på forhånd, være kvalifisert til å frafalle dette minimumsbeløpet for en bankkonto, avhengig av bankens vilkår.

Studentkonto fordeler

Skritt

Student bankkontoer kommer med en rekke fordeler. De fleste tillater nåværende innmeldte studenter å frata sin månedlige avgift. Noen kontoer utvider selv denne fraskrivelsen opp til et visst antall år forbi uteksaminering. En student bankkonto kan også inkludere gratis sjekker, gratis bankoverføringer fra foreldrene dine og gratis debetkort og minibankbruk.

Anbefalt Redaktørens valg