Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når de fleste tenker på eiendom, tenker de på det typiske scenariet for en agent som gir en ung familie nøklene til sitt nye hjem. Mens dette er et scenario som spiller ut hver dag i USA, viser det bare bare en av de mange fasene i eiendomsmegling. Det er mange forskjellige typer eiendomsbedrifter, spesielt når du legger til relaterte felt som takstmenn, långivere og inspektører til blandingen. Fast eiendomsselskaper er imidlertid vanligvis definert som de selskapene som letter utvelgelsen, kjøp og salg av fast eiendom.

Eiendomsbedrifter er involvert i kjøp og salg av et bredt utvalg av eiendommer.

Residential

Dette er typen som er best forbundet med fast eiendom. Meglere, agenter og mæglere jobber sammen med hjemmekjøpere og selgere i salg og kjøp av nye og solgte private hjem. Dette er hvor hovedparten av eiendomsmegling skjer. Det er delspesialister som jobber med bare kjøpere, selgere, eldre, første gangs boligkjøpere, flyttinger og lignende.

Commercial

Denne typen eiendomsfirma arbeider med bedrifter for å identifisere, kjøpe eller selge eiendom og land som brukes til kommersielle formål. Dette kan inkludere kontorer, butikk, restaurant og lyse industrielle eiendommer. Kommersielle fast eiendom avtaler er mye mer involvert og tar mye lengre enn bolig avtaler. Mange meglere og agenter er ikke bare involvert i å identifisere en eiendom, men også i å bistå med sonering, utvikling, tillatelse, finansiering og mulighetsstudier.

Industriell

Dette er en tydelig delmengde av kommersiell eiendom som krever et sett av kunnskaper, ferdigheter og relasjoner som er mer spesialiserte enn med vanlige kommersielle eiendommer. Den typiske kunden må ikke bare finne den rette geografiske plasseringen, men må også finne en lokal som tilbyr riktig arbeidsbasseng, skattestruktur, regelverk og statlig forhold. Meklerne og agenter som arbeider med denne typen klient må kunne rette vei for kunden og få godkjennelse fra kjøper, selger, lokale myndigheter, statlige myndigheter og samfunnsledere.

investor

Denne typen eiendomsmegling spesialiserer seg på å jobbe med enkelt investorer og investeringsgrupper. De hjelper sine kunder med å finne inntektsgivende egenskaper som utleieboliger, leilighetskomplekser og detaljhandel sentre som stripe kjøpesentre. De må kjenne området rundt eiendommen, fortid og fremtidig avkastning på investeringen, og hvordan eiendommen sammenligner med andre i området. De selger også disse egenskapene og benytter nettverk og personlige og forretningsforbindelser for å generere raskt salg for kunder.

Eiendomsforvaltning

Noen meglere fokuserer på å administrere utleieboliger for deres klient / eiere. Disse kundene spenner fra individuelle eiere til et enkelt utleiehjem som ikke ønsker å være involvert i de daglige problemene med å være utleier til grupper som eier flere boliger eller en boligbygg, og som ikke klarer seg selv uten hjelp. Disse meglerne må være eksperter i utleier / leietakerloven og er ansvarlige for å utlevere leietakere, vedlikeholde eiendommen eller eiendommene, sikre leietakere og håndtere alle betalinger og papirarbeid for utleie eller utleie.

Land

Disse meglerne spesialiserer seg på å finne rå land for utvikling av enten hjembyggere eller kommersielle kunder. De må være eksperter i soneringsprosessen, og bør ha et sterkt nettverk av relasjoner med andre meglere hvis kunder har behov for rå land. De er også kunnskapsrike om lokale myndigheter og bør ha gode relasjoner til kommunale myndigheter.

Anbefalt Redaktørens valg