Anonim

Det er 9:00, vet du hvor regningene dine er? Den beste måten å få et klart bilde av dine forpliktelser er å få dem bra der foran deg. Så legg alle dine ting på ett sted allerede.

kreditt: Sapling

Når regningene dine er sendt til deg, legg dem i en egen mappe kun for regninger. Når en regning kommer i posten, legg den inn i en konvolutt, skuff, en boks, uansett. Bare hold alt på ett sted. Jeg har en fotoboks fra en håndverksbutikk som jeg bruker som mitt lille kontor. Den har alle mine regninger, sjekkliste, frimerker, den gode pennen, den slags ting. Du kan bli så ren eller like fancy som du liker her, bare få den sammen.

Samle alt opp fra duggen til din tote bag og den lille haugen ved inngangsdøren. Åpne alle konvoluttene og kaste dem bort. Hold den nyeste kopien av alt og kast resten. Gjør det samme med e-postene dine, bare hold den nyeste versjonen av hver forpliktelse.

Nå, den helt harde delen: Skriv det hele ned. Gå tilbake til dine gamle tidlige røtter og legg penn til papir. Skriv ned hver betaling du gjør for hele måneden, det vil være enkelt fordi du har alle regningene rett foran deg nå. Totalt alt opp og gå, gjør deg selv en drink.

Anbefalt Redaktørens valg