Innholdsfortegnelse:

Anonim

Texas tar vare på barnas helse for lavinntektsfamilier bosatt i staten. Barns helseforsikringsprogram eller CHIP og Medicaid er de viktigste programmene som er tilgjengelige. CHIP gir helseforsikring for familier som ikke kan kvalifisere for Medicaid, men som ikke har råd til annen helseforsikring. Familieinntekt er grunnlaget for innmelding og kopiering til CHIP-programmet. Kvalifikasjoner i 2010 krever at et barn er under 18 år, en amerikansk statsborger eller fast bosatt og en bosatt i Texas.

Familie av To

En familie på to (voksen pluss barn) med en månedlig inntekt på $ 2,429 eller en årlig inntekt på $ 29,140 kan potensielt kvalifisere for CHIP forsikringsdekning for et barn. Vaksinasjoner og godt barns besøk til legen er gratis med CHIP-dekning fra 2010. Barn kan ha en 90-dagers ventetid før dekning begynner etter tidligere helseforsikring, men unntak fra denne regelen vises på CHIP Medicaid nettsiden.

Familie av tre

Tre i familien kan møte CHIP-kvalifikasjonene med inntekt under $ 3,052 per måned eller $ 36,620 per år. Registreringsavgift for CHIP avhenger av familieinntekt, men er mindre enn $ 50 hvert år. Doktorbesøk og reseptbelagte legemidler er $ 3 til $ 10 hver, ifølge nettsiden i 2010. Du må søke om CHIP og gi bevis på utgifter og inntekt for å kvalifisere for barnas helseforsikring.

Familie på fire

Den høyeste inntekten for en familie på fire for å kvalifisere for CHIP er $ 3,675 per måned eller $ 44,100 per år. Til sammenligning kan en familie på fire gi $ 1,838 per måned eller $ 22,050 per år for å kvalifisere for Medicaid.

Familie på fem

En familie på fem kan gjøre $ 4.299 per måned eller $ 51.580 årlig, og kan fortsatt kvalifisere for CHIP-forsikring for barna.

Familie av seks

Inntektsrammer for en familie på seks kan være så høyt som $ 4,922 i måneden eller $ 59,060 per år.

betraktninger

Alle som bor med barn kan søke om CHIP i Texas. CHIP dekker eksisterende forhold og psykiske problemer. Det tillater et valg av leger og dekker også tannpleie og øyeundersøkelser. CHIP dekker også spesielle helsebehov for barn. CHIP Prenatal gir helsevesenet til gravide eller en enforelderfamilie som gjør $ 1,805 eller mindre hver måned, eller $ 21.660 årlig. Perinatal dekning utvider 12 måneder, forsikrer mor og barn. Texas Health Options-nettstedet har flere helseforsikringsalternativer hvis du ikke kan kvalifisere for CHIP-forsikring.

Anbefalt Redaktørens valg