Innholdsfortegnelse:

Anonim

Vellykkede forhandlinger fører til større overkommelighet når du kjøper et nytt produsert hjem. Mengden tid og krefter du bruker i løpet av forhandlingsperioden reflekterer i den endelige boliglånsbeløpet. Beveg deg så mye informasjon som mulig. Gode ​​data gir troverdighet til din posisjon i forhandlingsprosessen. Forbered deg på å vinne tilbudet ditt samtidig, forstå at det kan oppstå en sammenbrudd i forhandlinger. Forhandle for positive resultater med en vinnende holdning.

Forhandle for en rimelig pris.

Skritt

Les så mange produserte hjemmevurderingsguider som du kan finne. Disse veiledningene vil hjelpe deg med å bestemme verdien av nye produserte boliger i ditt område. Dra nytte av det vell av informasjon som er tilgjengelig på et bibliotek eller online.

Skritt

Definer maksimalt antall penger du kan bruke til å kjøpe et hjem. Gjennomfør forhandlinger om et hjem med en kjøpesum som passer godt til budsjettet.

Skritt

Overtale forhandleren til å sitere en total kontantpris. Bruk denne prisen som utgangspunkt for forhandlinger. Ikke gjør noen tilbud før forhandleren siterer deg en total kjøpesum.

Skritt

Lytt til budsjettet ditt og ikke hjemme selgeren. Hold øye med de totale kostnadene som de vedrører totalt månedlige utbetalinger. En "time out" under forhandlinger kan fungere til fordel for deg. Sjekk med din utlåner og se boliglånsplan for bestemte kjøpsbeløp.

Skritt

Unngå å bli forelsket i et hjem. Vær forberedt på å stoppe forhandlinger hvis du er uenig med noen del av prosessen. Det finnes store markeringer på produserte boliger, og mengden varierer fra forhandler til forhandler.

Anbefalt Redaktørens valg