Innholdsfortegnelse:

Anonim

Utfordringer gir enkeltpersoner økonomisk hjelp i vanskelige tider. Arbeidstap, alvorlig medisinsk tilstand eller skade / tap av eiendom på grunn av en naturkatastrofe er uheldig situasjoner som garanterer at det er et statsstønthetsgodtgjørelse. Et nødstilfelle gir et individ, en familie eller et selskap som flyter i tider med finanskrise. Imidlertid må motgangslån møte visse forhåndsdefinerte begrensninger før de kan gis. Manglende tilbakebetaling av et motstandsår ved fastsatt forfallstid kan resultere i juridiske problemer.

lån

Naturkatastrofer

Federal Emergency Management Association (FEMA) gir hjelp til ofre for naturkatastrofer. Det gir økonomisk støtte til klær, boliger og mat og hjelper delvis erstatning av gjenstander som går tapt under en naturkatastrofe. FEMA tilbyr to typer bistand til bedrifter, familier og enkeltpersoner, nemlig "boligbehov" og "annet enn boligbehov." For å kvalifisere, må en person eller bedrift ha vedvarende tap i et område som offisielt er blitt erklært en katastrofe. Personer og bedrifter som søker bolig trenger hjelp må være borgere i USA, nasjoner eller juridiske innvandrere. Personer kan ikke søke om assistanse om skade som oppstår på en sekundær eller feriebolig. Folk kan søke om hjelp over telefon eller online; informasjon inkludert personnummer, adresse, telefonnummer, forsikringsinformasjon, husstandsinntekt, beskrivelse av tap og en bankrutenummer må gis med søknaden om tilskudd.

Lån modifikasjon motgang bistand

Et lån modifisering motgang bistand lån lar enkeltpersoner å tappe inn ressurser som tilbys av Home Affordable Modification Plan. Personer som er på randen av å miste sine hjem og står overfor avskærmning, er kvalifisert til å søke om lånet. Lånendringen er en juridisk bindende avtale mellom en utlåner og en låner som reduserer boliglånsbetalinger fra en låner og øker boliglånsrammen med ytterligere fem år. Lånet modifisering motgang bistand er i utgangspunktet en reduksjon i boliglånsrenten og renten på et huseiers boligfinansieringslån.

Omfattende Lån Modifikasjon Program

Det føderale lån modifikasjonsprogrammet ble introdusert for å motvirke de negative effektene av lavkonjunktur, inkludert arbeidsledighet, kredittkris og forsøkslånemarkeder. Hovedformålet med programmet er å la låntakere forbli i deres hjem ved å tilby monetære insentiver til långivere. Programmet er en frivillig, og långiverne selv bestemmer låneberettigelse. Hjemmebeboere som står overfor økonomiske problemer kan søke om programmet og kunne bevise at lånebeløpet (som må være mindre enn $ 729.750) er relevant og vil forbedre sin økonomiske stilling betydelig.

Anbefalt Redaktørens valg