Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å finne et langsiktig avdragslån for dårlig kreditt er en utfordring, men mulig, spesielt hvis du har kontrollerbar inntekt. Det finnes en rekke finansieringsselskaper, banker og kredittforeninger som vil låne til folk med alle kredittvurderinger. Nøkkelen til å finne et langsiktig avdragslån for dårlig kreditt er tålmodighet. Jo eldre din dårlige kreditt er jo jo bedre; det er veldig vanskelig å overbevise en bedrift for å låne deg penger når du ikke kan holde tritt med dine nåværende kredittkort og andre gjeldsforpliktelser.

Skritt

Besøk din bank eller en lokal kredittforening. Forklar lånemyndighetene din situasjon og be om å søke om et lån som oppfyller dine behov. Kredittforeninger er det mest sannsynlige valget for noen med kredittproblemer, og de tilbyr vanligvis en rekke sikrede og usikrede låneprodukter.

Skritt

Søk etter lån på internett gjennom populære, dårlig kredittbetalingsfinansieringsselskaper hvis din bank eller kredittforening ikke klarer å møte dine utlånsbehov. For eksempel er amerikansk general en av de mest populære dårlig kreditt långivere i USA. Det godkjenner ofte personer med kredittproblemer til rimelige renter.

Skritt

Søk om andre dårlige kredittkortlån hvis avvist av amerikansk general. For eksempel, nettsteder som DrCredit samsvarer søkere med långivere som er villige til å jobbe med sine unike kreditt og / eller inntekt behov.

Skritt

Besøk Rebuild hvis avvist av DrCredit. Rebuild passer folk med personlige lån og mange ganger krever ikke en kredittsjekk. Lånevilkårene kan være så lenge som 48 måneder.

Skritt

Snakk med arbeidsgiveren om et lån, da noen selskaper vil tilby lån til sine ansatte. Du vil kanskje finne ut om dette er et alternativ for deg hvis du har jobbet lenge i virksomheten.

Anbefalt Redaktørens valg