Innholdsfortegnelse:

Anonim

Fraternalgrupper er organisasjoner som fremmer brorskap og enhet blant menn, mens de engasjerer seg i sanksjonerte aktiviteter som helhet. En av fordelene med å være involvert i en broderlig gruppe er at du kanskje kan kjøpe en forsikring som er tilgjengelig for gruppen. Disse retningslinjene gir varierende beskyttelse for medlemmer av disse gruppene.

Fraternal Insurance

Den grunnleggende ideen bak brorforsikring er at medlemmer av organisasjonen kan velge å kjøpe en policy som er underlagt hele gruppen. Dette er det samme prinsippet bak å få gruppesikringsdekning som en del av arbeidet for en arbeidsgiver. Forsikringsselskapet tegner hele konsernet på en gang og mottar en stor del virksomhet fra denne transaksjonen. Til gjengjeld kan medlemmene i gruppen sikre retningslinjer for helsedekning, livsforsikring og funksjonshemning.

grupper

Mange forskjellige grupper gir sine medlemmer et form for broderskapsforsikring. For eksempel er Odd Fellows selvbestemte orden eller de gamle arbeidernes gamle orden noen grupper som på en gang har tilbudt forsikring til sine medlemmer. Disse gruppene pleide å være mye mer populære i begynnelsen av 1900-tallet enn de er i dag. Medlemmene må være med i disse gruppene og gå gjennom en startfase eller ritual før de kan inkluderes, i de fleste tilfeller.

fordeler

Å få forsikring gjennom en broderlig gruppe kan gi deg en rekke fordeler. For eksempel er den mest utbredte fordelen ved å kjøpe denne typen forsikring at du kan få rabatt. Forsikringsselskaper gir regelmessig store rabatter på disse typer politikk på grunn av det økte volumet de kan bringe inn ved å tilby sine retningslinjer til grupper. En annen fordel er at du kan være godkjent selv om du har helseproblemer. Disse retningslinjene kan gi garantert aksept.

Inkludert fordeler

Avhengig av hvilken broderlig bestilling du blir med, kan du motta forsikringsfordeler som en del av å være medlem. Med dette oppsettet trenger du ikke å betale for en bestemt forsikring. I stedet betaler du bare avgifter og hjelper broderlig bestilling på noen måte fra deg. Når du er et fullstendig medlem, kan du få noen form for forsikringsfordeler uten å måtte bekymre deg for å betale premiene dine for dekning.

Anbefalt Redaktørens valg