Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedbugs finnes ofte i boksfjærer, madrasser, stoler og sofaer. Disse skadedyrene kan gjøre livet elendig når de er til stede i store mengder. Bedbugs bidrar ofte til mennesker og multipliserer raskt, noe som gjør dem vanskelige å kontrollere. Lette infestasjoner kan kontrolleres med gjør-det-selv-strategier, men tunge infestasjoner trenger nesten alltid profesjonell behandling.

Sofaen er en vanlig bedbug gjemested.

Identifikasjon

Bedbugs er små, flate insekter som spiser på blod av dyr og mennesker. Den vanlige bedbug er kjent som Cimex lectularius og er oftest funnet der mennesker er til stede. Bedbugs har ikke vinger og kan ikke fly, men beveger seg ganske raskt på gulv, møbler, vegger og tak. Etter lukking kaster nymferne huden fem ganger før de når modenhet. Etter hvert avstøpning må nymfer mate på blod. Bedbugs foretrekker menneskelig blod, men vil mate på dyr, gnagere og fugler om nødvendig. Disse skadedyrene er vanskelige å kontrollere, da de kan leve i lengre perioder uten fôring og produsere minst tre generasjoner hvert år.

støvsuging

Støvsuger som er infested med bedbugs kan bidra til å eliminere skadedyret. Konsentrere deg om områder hvor bedbugs gjemmer seg, for eksempel kantene rundt madrassen, sofaen eller stolputer og rundt bordplater. Plasser en sugestang på støvsugeren din og skrap staven langs disse områdene for å løsne egg og fjerne voksne bedbugs. Kast støvsugerposen i en forseglet søppelsekk og legg den ut.

Damprensing

Leie av en kommersiell dampbåt er relativt billig og kan eliminere lett bed bug infestations. Steam rengjøring sofaen puter, madrass overflate og stolputer kan redusere seng bugs og eggene sine. Denne metoden er effektiv ved å drepe sengebugs og eggene deres ved kontakt, men det må gjentas fordi det ikke gir beskyttelse mot nyutviklede nymfer.

Varme / kulde

Vaskeprodukter infested med bedbugs kan drepe dem. Klær, fulle leker og sengetøy skal plasseres i en vaskemaskin med varmt vann og tørkes i tørketrommel. Temperaturene må overstige 120 grader Fahrenheit for at denne metoden skal være effektiv. Elementer som ikke kan vaskes, som ryggsekker, leker og sko, kan plasseres i tørketrommel ved høy temperaturinnstilling i 20 minutter. Varme vil drepe bedbugs og eggene deres i alle utviklingsstadier. Elementer kan også plasseres i en forseglet plastpose og plasseres utendørs om sommeren. Temperaturene i posen må overstige 120 grader for å drepe bedbugs og eggene sine. Kaldtemperaturer er også effektive for å redusere bedbug-angrep. Elementene må plasseres i en fryser inne i en forseglet pose, med temperaturer 32 grader eller mindre, og forbli der i flere dager for å drepe bedbugs. Det er ikke mulig å drepe bedbugs ved å heve eller senke termostaten inn i hjemmet ditt.

betraktninger

Forhindre bedbugs i utgangspunktet er det beste løpet av handlingen. Kontroller alltid bruktvarer før du tar dem innendørs. Leker, madrasser og møbler bør inspiseres rutinemessig for bedbug-angrep. Miljøverndepartementet anbefaler også å sjekke bagasjen og klærne til bedbugs når de kommer tilbake fra en tur. Sterke bedbug angrep er vanskelig å kontrollere og krever vanligvis profesjonell hjelp.

Anbefalt Redaktørens valg