Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis en person dør og han ikke har penger og ingen eiendeler, blir gjeldene kansellert. Familien vil ikke arve gjelden. Den avdøde familiemedlem må ikke ha penger på en bankkonto, aksjer, obligasjoner eller CDer. Han må heller ikke eie noen eiendom eller store gjenstander, for eksempel en bil som kan selges for å betale for gjelden.

Hva skjer med gjeld når en person dør?

Hvis det ikke er noen eiendeler

Community Property States

I noen tilfeller kan en ektemann eller kone holdes ansvarlig for gjelden til ektefellen. Dette skjer i lokalsamfunnsstater. Bare gjeld som har skjedd under ekteskapet, holdes mot ektefellen. Samfunns eiendomsstaten er Arizona, California, Idaho, Louisiana, Nevada, New Mexico, Texas, Washington og Wisconsin.

Hvis det er eiendeler

Hvis den avdøde familiemedlem hadde eiendeler, må de benyttes til å betale av eventuelle gjeld før noen penger blir fordelt til familiemedlemmer. Det betyr at hvis det ikke er nok penger til å betale av gjelden, må eiendommen selges. Boliglån og bilbetalinger må betales først. Etter at gjeld, som kredittkortregninger og studielån, blir betalt. Hvis det er andre gjeld, blir de betalt sist. Når alle gjeldene er fornøyd, vil familien arve noe igjen over penger. Hvis pengene går tom for å betale av gjelden, mottar familien ingenting.

Fellesregnskap

Hvis avdøde familiemedlem hadde kontoer hos et annet familiemedlem, er det familiemedlem som er ansvarlig for hele gjelden. Dette skjer når en forelder eller besteforeldre skiltes for et student- eller billån. Si at en høyskolealder dør plutselig, da vil foreldrene som medundertegnet studielånet være ansvarlig for å betale hele studentlånet.

Leaving Property

Hvis et hus eller en bil blir brevet til et familiemedlem, har familiemedlemmet to alternativer. Han kan enten selge huset eller bilen og betale lånene, eller han kan ta over huset og bilen og fortsette å gjøre de månedlige utbetalingene selv. Dette er bare hvis alle andre gjeld er betalt, eller hvis det ikke er noen andre gjeld.

Anbefalt Redaktørens valg