Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kommersiell bilforsikring er en bilforsikringspolicy som gir økonomisk beskyttelse for et kjøretøy og driverne. Ansatte involvert i kollisjoner på jobb vil også få dekning for medisinsk skader, uavhengig av feil.

kjøretøy

Kommersielle kjøretøy er alle kjøretøyer og tilhengere som en bedrift eller firma bruker til å transportere jobbrelaterte materialer, varer eller utstyr. Arbeidskøretøy har forsikringspremie betalt av selskapet, i motsetning til politikk for personlige biler som kjøretøyets eier betaler for.

typer

Den vanligste typen kommersiell bilforsikring er ansvarsdekning, som de fleste stater krever. Den dekker en fører ansvarlig for skade på biler eller skade andre. Andre typer kommersiell bilforsikring inkluderer kollisjon, uforsikret, gap og personlig beskyttelse.

premie

Faktorer som kan øke premien inkluderer typen kjøretøysdrevne, sikkerhetsinnretninger som airbags og automatiske sikkerhetsbelter, tyverisikringsanordninger og parkeringsplasser. Et selskaps tidligere forsikringskrav kan også påvirke kostnaden for forsikring.

Anbefalt Redaktørens valg