Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den føderale regjeringens First-Time Homebuyer Skattekreditt er en skattepause for nye huseiere som nettopp har kjøpt et nytt hus. Denne skattekreditten kan være så mye som $ 8000 for ektepar og $ 4000 for individuelle låntakere. I tillegg bestemte IRS seg for å utvide skattekreditten til langtidseierne i 2009. Boligeiere som har bodd i sine hjem i fem år i trengende periode, kan nå motta en skattemessig kreditt på et nytt kjøp.

Å få nøklene til et nytt hjem er nå billigere med IRS skattekreditt.

Skritt

Kjøpe det nye hjemmet. Ved avslutning mottar du flere dokumenter, inkludert en HUD1-A Settlement Statement (viser alle avgifter, utbetalinger og kreditorer betalt), et pantbrev (viser rente og vilkår) og en oppsigelsesvarsel. Oppbevar alle disse dokumentene på et trygt sted.

Skritt

Vent til skattesesongen neste år og fyll ut 1040 eller 1040EZ som du normalt ville. Du kan ikke motta skattekreditten din før du har sendt inn resten av skattene dine.

Skritt

Få en tom kopi av Form 5405. Dette er skjemaet du må fylle ut for å motta skattekreditten. Det må arkiveres som et papirdokument sammen med HUD1-A Settlement Statement og Certificate of Occupancy hvis du bygget ditt hus med eller uten et byggelån. Mens de andre skattedokumenter kan arkiveres elektronisk, må du sende inn denne papirkopien til IRS. Pass på at du kopierer alle dokumenter - send ikke originaler.

Skritt

Vurder å ha en profesjonell fullføre selvangivelsen din. Fordi det er første gang du gjør krav på boliglån eller boligskatt, vil du være sikker på at du har arkivert nøyaktig og ikke mangler noen fradrag (som boliglånsrenter og avgifter).

Skritt

Fyll det samme skjemaet (5405) hvis du er en langtidshuseier som har kjøpt et nytt hjem i det siste året. Du er også berettiget til skattemessig kreditt. Du må fylle ut skjemaet, vedfylle oppgjørserklæringen og varighetsbeviset (om nødvendig), og også inkludere din tidligere 1098 boliglånserklæring, bevis på din gamle villaeiers forsikring og din gamle eiendomsskattegning. Dette må også arkiveres som en papirreferanse.

Anbefalt Redaktørens valg